Nordstrand TK med stor NC U14-helg: Heming Tennis tok to av de 6 singleklassene på OTA i NC u14 - resten av vinnerne representerte fire forskjellige klubber.

I gutteklassen var Kristoffer Dalbak favoritt og førsteseedet, og han innfridde. Heminggutten var godt fornøyd med å hente hjem sin første NC-tittel. Finalemotstander Daniel Olsen hadde imponert frem til finalen, men hadde ikke nok krutt igjen til å tukte Kristoffer.

Josefine Falster var kanskje favoritt hos noen, og da hun slo førsteseedete Olivia Kollandsrud i kvartfinalen var det nok mange som trodde hun skulle vinne, og det gjorde hun. I finalen ble Celin Myhre, også hun fra arrangørklubben, slått. Det ble imidlertid veldig spennende mot slutten etter hat Josefine hadde dominert starten av kampen. På 6-2 4-0 gjorde Celin noen taktiske grep, og tok fire game på rad. Stabekkjenta var imidlertid best denne kvelden og dro hjem seieren i to sett.

I gutter B gikk Thomas Gerhardsen fra Nordberg til finale uten å tape sett. Mads Wolff fra Heming tok det første settet i finalen, men klarte ikke følge opp i de to neste settene, og Nordberg fikk seieren med 6-3 i det siste settet.

Camilla Haugan tok en seier for arrangørklubben da hun slo Ninni Hvistendahl, HTK, i finalen i B-klassen. Det var et jevnt oppgjør i to sett og jentene tok et hver. I det tredje settet var Camilla den sterkeste og vant 6-1.

En ung jente fra Nesodden tok hjem tittelen i jenter klasse C. Susanna Spæren måtte imidlertid jobb hardt for finaleseieren mot Ingrid Sperre fra Sandefjord. Jentene fulgte hverandre helt frem til 5-5 i avgjørende sett, før Susanna fikk vippet kampen i sin favør og vant 7-5.

Se bilder her!

Takk til turneringsleder Stian Støvland (tekst, foto), Karin Dalbak (foto), Tina Falster (foto)