Onsdag den 15 april 2020 avholdt KRTK digitalt årsmøte via microsoft Teams. Totalt 30 deltagere var med og fikk sagt sitt om tingenes tilstand. Den store saken var vedtak om låneopptak med hensyn til oppføring av nytt klubbhus i tennisveien. Et område hvor klubben snart har holdt til i 100 år.

Det må være lov å si at Kristiansund tennisklubb har vært på offensiven de seneste 3-4 årene. Vi har i denne perioden oppnådd eksplosiv medlemsvekst fra 30 medlemmer til dagens 175. Når sittende styre og medlemmer staket ut den første kursen hadde vi en klar plan. Først skulle nytt banedekke realiseres, dette ble gjennomført på rekordtid. Neste store løft var klubbhus, hvor klubbens snart 100 årige sjel ligger, i tennisveien! Det siste grepet kan mange trolig tenke seg til, men det ligger vi fremdeles lavt med. Vi ønsker å bygge stein på stein innenfor både medlemmer, aktiviteter, infrastruktur og anlegg. Deler av sittende styre startet jobben med klubbhus i forkant av årsmøtet i 2018. Vi så et behov for å sikre klubbens medlemmer en møteplass før, under og etter aktivitet. Det være seg om du er aktiv, forelder, trener, leder eller frivillig. Det var klart for oss, at for å bygge en sterk kultur og identitet så måtte vi ha et eget tilholdssted nært våre tennisbaner.

Klubbhuset skulle være et moderne men nøkternt bygg med de fasiliteter vi behøver for å vokse videre. Et hjem hvor det skapes gode opplevelser, skapes tilhørighet og bygges identitet. Vi ønsker å være ett offensivt idrettslag på Nordvestlandet. Styre innså tidlig at alle skal være velkommen i vår klubb og at den skal ha en familieprofil. Det betydde at en samlingsplass med noe for hele familien måtte komme. Både for de aktive og ikke aktive. Det åpenbare behovet var toalettfasiliteter tilknyttet garderober for begge kjønn. Vi har pr dato en kjønnsfordeling på 52/48! Arkitekt ble engasjert for å utforme et moderne bygg som tross alt skulle gli inn i ett boligområde. Utformingen er vi stolte av og den fikk overveldende skryt fra Kristiansund kommunes plan og bygg for ett gjennomarbeidet og visuelt godt utformet prosjekt. Selve klubblokalet blir nesten 30 m2 med fullt kjøkken. Her vil det legges opp til 2 soner, hvor den ene innehar bord og stoler samt en mere avslappet lounge sone. Lokalet har store vinduer fra gulv til tak med oversikt mot våre 2 utebaner. I tillegg ble det 2 garderober med dusj og wc for dame og herre. Foran garderobene blir det også opprettet en terrasse som også vil ha utsikt over anleggets 2 baner. Her vil foreldre og besteforeldre kunne slappe av mens barnebarn utfolder seg og skaper gode opplevelser i trygge rammer.

«Den utløsende faktoren for realiseringen kom gjennom at klubben inngikk en fenomenal generalsponsor avtale med Sparebanken Møre, en avtale som løper fra 1.1.20 til 31.12.22 sier leder for sport og sponsor Kjetil Johnsen.» Vi presenterte våre planer og visjoner for å utvikle klubben og hvem vi ønsket på laget for å lykkes. Samtidig er det viktig å understreke, når avtalen er signert så starter den store jobben.

«Vi håper så mange som mulig blir kunder hos Sparebanken Møre sier formann Erik Rognskaug.»

Klubben har tro på at spaden er i jorden før utgangen av april og at klubbhuset er ferdigstilt innen utgangen av sommeren 2020.

Det er også viktig for oss å takke samtlige av våre støttespillere på veien hit, det er mange som har bidratt til at vi kom oss i posisjon for å starte denne reisen. Nå skal vi forvalte dette godt videre og sammen skape en bedre arena for tennisen i Kristiansund basert på vårt motto: #TennisForAlle

- For en gladnyhet dette er for Kristiansund TK og for norsk tennis. Det viser at sporten vår betyr mye der ute, ikke bare blant de mest hardbarkede tennis-spillerne, men også hos folk flest og i det lokale næringslivet. Gratulerer så mye til Kristiansund som endelig får betalt etter mye jobb rundt dette prosjektet. Norges Tennisforbund gleder seg til å komme på besøk når dørene åpner, sier markedssjef Håkon Bjercke i NTF.

 

Annonse
Samarbeidspartnere