"Team spirit er prioritert her og det forventes at alle på laget pusher og heier på hverandre"...

Heming Tennis' Caterina Rokke studerer og spiller tennis ved Bryant University, Rhode Island utenfor Boston.

Hun er student på andre året....

-- -- --

"Det har vært et av de beste valgene jeg har tatt å dra til USA på college for å kombinere studier og tennis.

 Jeg går mitt andre år ved Bryant University i Rhode Island (1 time sør for Boston) og jeg trives veldig godt.

Bryant er ikke veldig kjent i Norge, men deres International Business program er ranket høyt i USA og vårt tennis lag spiller i Division 1 (Northeastern Conferance).

Jeg studerer Internasjonal Business med dobbel minor i Økonomi og Global Supply Chain Management. 

Bryant University er en Business og ”Arts and Sciences”-skole med 4000 studenter. De fleste bor på campus og det gjør at man blir godt kjent - både med studenter og med lærere.

Det er stort fokus på mangfold ved skolen og i alle idrettslagene. Det blir også lagt stor vekt på å gi tilbake til samfunnet. Vi er veldig engasjert i community service og frivilligjobber med f.eks. å hjelpe flere jenter til å begynne å spille tennis, organisere idrettsarrangementer for barn med spesielle behov, samle inn brukt tennis utstyr for så å donere det, etc.

Det første året mitt i USA fløy fort og jeg har lært utrolig mye det første året. Å være en ”student athlete” krever mye struktur og organisering. Tiden man har blir dyrbar. Man må være flink til å bruke tiden riktig så man rekker både studier og tennis. Samtidig synes jeg at man får veldig mye ut av tiden i USA når man er en ”student-athlete” og jeg angrer ikke et sekund på valget jeg har tatt.  

Det er annerledes å spille på et lag og jeg trives veldig godt med det. "Team spirit" er prioritert her og det forventes at alle på laget pusher og heier på hverandre til enhver tid. Vi har også et godt forhold med de andre idrettsstudentene og man blir del av et lite ”community”.

Jeg anbefaler livet som student athlete i USA til alle som har anledning til å gjøre det!" 

Laget har fotoshoot!  

Annonse
Samarbeidspartnere