Guttene fosser videre i ITF-turneringen. De er klare for hver sin semifinale. Henning Frøystein rapporterer.

Casper Christensen og Herman Høyeraal fosser videre i ITF-turneringen. De er klare for hver sin semifinale, skriver Stavanger TKs Henning Frøystein: 

-- -- -- 

Stavanger ITF

Casper Christensen havnet i nok en tett affære. Igjen viste 16-åringen mental styrke og vinnervilje selv om en sterk finsk motstander tok andre sett og hadde like lyst på plass i semifinalen. Fjerdeseedede Roni Rikkonen kom imidlertid til kort mot Bygdøy-spilleren.

Herman Høyeraal tok seg av sin motstander på en overbevisende måte. Svenske Olle Wallin har fått mye spilletid på banene i Stavanger, og har gjort det til en vane å vinne tresettskamper. Mot Ullern-spiller Høyeraal fikk han knapt game mot en norsk 16-åring i kjempeform. 6-2, 6-1 er imponerende i en kvartfinale i ITF.

Høyeraal er også klar for semifinale i double sammen med Rikkonen, som altså måtte sjekke ut av singleturneringen tidligere i dag.

Emma Cecilie Sørensen og Hedda Gurholt hang greit med mot det fransk-amerikanske paret Mancou/Cooper, men tapte 6-3, 6-4. Jentene fikk imidlertid ikke mye tid til å deppe over tapet. Kort tid etter møttes de to i kvartfinalen i dameklassen i helgens Stavanger Grand Prix. Der var det Gurholt som var sterkest denne gang, og før dagen var omme vant Furuset-spilleren også mot Stavangers Ylva Frafjord Landa i kampen om finaleplassen.

På den andre siden av tablået spilte Ine Soltveit Stange, Ullern, seg fram til finalen i dameklassen ved å slå Anne Sedberg Myhre, STK, og Hana Gamracy fra Canada. Damefinalen spilles lørdag 11.30.

Link til turneringen


Stavanger Grand Prix Kat 1

I herreklassen ble kvalifiseringen ferdigspilt i dag, og i morgen formiddag spilles 1. runde med 16 sterke herrespillere i startfeltet.

Link til turneringen

Stavanger Open TE U14

Tennis Europe ble avsluttet i dag og turneringsledelsen har fått gleden av å dele ut vinnerpokalen til en norsk 14-åring. Henrik Villanger fra Ullern og danske Ervin Mesic vant doublefinalen 6-2, 6-0 mot Sturle Hoff Skigelstrand (Stavanger) og Kristoffer Dalbak (Heming). Gratulerer til finalistene!

Finalister Tennis Europe U14

Gutter single U14
1. Ervin Mesic, Danmark 
2. Arthur Gea, Frankrike

Jenter single U14
1. Stella Remander, Finland
2. Luca Udvardy, Ungarn

Gutter double U14
1. Henrik Villanger, Norge / Ervin Mesic, Danmark
2. Sturle Hoff Skigelstrand, Norge / Kristoffer Dalbak, Norge

Jenter double U14
1. Morane Meyers, Belgia /Stella Remander, Finland
2. Marissa Minetti, Finland /Arina Stanchik, Russland

Link til turneringen

-- --

På Stavanger TKs FB-side finner du bilder tatt av Henning Frøystein fra dagens kamper.  

Forsidebilde: Casper Christensen har tatt et kvantesprang denne sesongen, bl.a med 2 ITF turneringsseire senere tid. I Stavanger er han klar for semifinale. 

Annonse
Samarbeidspartnere