Casper Ruud spiller sin 1.-rundekamp i Roland Garros mot Ernests Gulbis søndag kl. 11. Kampen ser du på Eurosport 1, Dplay eller Eurosport Player.

Søndag starter sesongens andre Grand Slam-turnering i Paris, og Casper Ruud møter latviske Ernests Gulbis i førsterunde. Eurosport lader opp til kampen direkte fra Paris fra kl. 10.30 på Eurosport 1, Dplay og Eurosport Player. Kampstart er klokken 11.00 og kampen kommenteres av Ole Bentzen.

Casper Ruuds motstander Ernests Gulbis er rangert som nummer 80 i verden, mens nordmannen ligger på 63.-plass på verdensrankingen før turneringen i Paris. Skulle Casper Ruud slå Gulbis og hans neste motstander i turneringen, åpner det seg en mulighet til å møte både Rafael Nadal og Roger Federer.

– Det ville vært en blockbuster av en tenniskamp, sett med norske øyne. Det kan fort bli en seerrekord på TV i norsk tennis noensinne. Og skal man først møte en av de store, så hadde det vært utrolig gøy for Casper om det var en av disse to, sa tenniskommentator på Eurosport, Ole Bentzen til Eurosport.no da trekningen av førsterunde ble kjent.

Annonse
Samarbeidspartnere