Lene Mari Bolkesjø Hovda fra Asker TK ble helgens store vinner med seier i både single- og doubleklassen.

Lene Mari Bolkesjø Hovda spilte solid tennis hele helgen og vant jentefinalen med 6-3 7-5 over useedete Beatrice Faureng (Asker TK).

Lene Mari vant også doublen sammen med Beatrice Faureng over Tyra Thon Skjelstad og Milla Falster (begge Stabekk TK) i finalen.

I guttesingel ble det en finale mellom 4. seedete Felix Nordby (Bygdø TK) og useedete overraskelsen Christopher Børresen (Stavanger TK) der Nordby vann med 6-1 6-1 etter tunge grunnslag og høyt tempo.

I guttedoublen vant Edvard Porsmyr Hansen og Henrik Nicolay Lynum (begge Ullern TK) over Jon William Karlstad (Nordstrand TK) og Christian Parr (Ålesund TK) i en forrykende finale som Ullern-spillerne tok hjem etter 10-7 i avgjørende supertie.

Helgens Norges Cup ble arrangert av Moss TK. Pga den gledelig store deltakelsen med 57 spillere, 8 klasser og totalt 74 kamper ble turneringen avviklet på 3 forskjellige spilleplasser. I tillegg til hjemmeanlegget i Moss ble kamper også avviklet i Soon og Drøbak.

Turneringsleder Ole Henæs berømmer spillerne for innsatsen. "Det ble vist godt spill og god sportsånd gjennom hele helgen" sier han.