Denne helgen startet årets store norske tennisbegivenhet, NM i Frognerparken. - Det har nok aldri vært så fint som det er her nå i år.

Av: Henrik Norvald

Det sier Håkon Bjercke, markedssjef i Norges Tennisforbund. Realkapital NM i tennis er et av de beste utstillingsvinduene til Norges Tennisforbund, og administrasjonen legger ned stor innsats for at spillere, trenere, foreldre og publikum skal trives i parken de to ukene mesterskapet pågår.

Dette er den ellevte utgaven av NM i Frognerparken. Arrangementet er dermed blitt en tradisjon, og i år stiller hele 376 spillere til start. Denne helgen har det vært kvalifiseringskamper til U16 og U19 som spilles kommende uke.

- Det har vært mye mennesker her, både i går og i dag. Det er en veldig fin og positiv atmosfære. Vi har også fått det veldig fint her inne. Tror nok det aldri har vært så fint som det er her nå i år, sier Bjercke.

I år er det stor anleggsvirksomhet like utenfor arrangementsområdet. Derfor er det lagt stor innsats på å skjerme turneringen fra dette arbeidet.

- Atmosfæren her inne er nå så fin at man ikke tenker på arbeidene som skjer på utsiden. På anlegget har vi også fått tilrettelagt god profilering av sponsorer på alle vindseil. Og restauranten er blitt utrolig flott, og er et veldig behagelig sted å henge mellom kampene. Vi har fått mange tilbakemeldinger på at folk synes det har blitt fint.

NM-vinnerne i U16 og U19 kåres mot slutten av kommende uke. Deretter inviteres U14 og senior til anlegget.

- Vi har lagt det slik nå i år. I og med at mange i U19, og også noen i U16, spiller senior, har vi lagt det slik, forklarer Bjercke. Dette for å blant annet toppe interessen inn mot semifinaler og finaler i senior, som forøvrig vil bli sendt direkte på Eurosport Norge og Dplay

- Ja, så nå virker det som om det meste er på plass. Så vi gleder oss virkelig til disse to ukene her nå.

Turneringen kan følges her: http://ntf.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=1F48F9DA-35D6-4EEA-8673-38FD8F9B5920

Annonse
Samarbeidspartnere