Henning Frøystein med ny rapport fra Stavanger Tennis Week.

Henning Frøystein gjør en strålende kommunikasjonsjobb for Stavanger Tennisklubb. Her er dagens rapport fra gigant-arrangementet Stavanger Tennis Week:

-- -- --  

I Stavanger har det vært solid trykk på flere måter.

Kampene varer lengre og spilleprogrammet har i dag blitt kraftig forsinket. Det har også vært høyere temperatur på banene sammenlignet med starten av turneringen. 
Etter usedvanlig få episoder de første dagene, har lydnivå og følelsesmessig engasjement gått opp noen hakk. Fortsatt er spillernes oppførsel jevnt over meget god, selv om det noen ganger kan koke litt i kampens hete.

Det har også vært større media-oppmerksomhet rundt Stavanger Tennis Week det siste døgnet. I går kveld var det innslag på lokal-TV om arrangementet og i dag var lokalavisen på plass med journalist og fotograf.

På kjøkkenet jobbes det på spreng. Kjøkkensjef Christian Martinsson og den blide og rutinerte Anne-Charlotte Sulen har servert rekordmange retter.

Tablåene er kommet til 3. runde i Tennis Europe (TE) og 2. runde i ITF - og det tynnes ut i rekkene av norske spillere. I singleturneringen i Tennis Europe er alle de norske jentene og guttene slått ut. Nå er det opp til de utenlandske gjestene å gjøre opp om premienes ulike valører.

I ITF-turnereringen ser det, med norske øye, bedre ut. Fem norske gutter henger fortsatt med i turneringen og skal spille 2. runde i morgen. Disse fem er 2. seedede Herman Høyeraal fra Ullern, arrangørklubbens Lars Peder Minsaas, Bygdøy-duoen Felix Nordby og Casper Christensen, og OTKs Ole Tinius Stave Lepsø, hvor sistnevnte er den eneste som har kommet inn fra kvalifiseringen.

I jenteklassen kom Marie Skarica og Anna Sofia Håseth seg videre fra 1. runde i dag etter jevne kamper. I tillegg er Ine Soltveit Stange og Hedda Gurholt klare for 2. runde etter å få bye i første runde. 

-- -- -- 

På Stavanger TKs FB-side finner du mange bilder og mer fra arrangementet! 

Link til ITF Stavanger  
Link til Stavanger Open Tennis Europe U14  

Forsidebilde: Travle dager på kjøkkenet i Stavanger. Her ved (f.v)  Anne-Charlotte Sulen, Christian Martinsson og Cezar Johansson. 

 Lykke til - til både spillere, kjøkken og turneringsledelse! 

Annonse
Samarbeidspartnere