Hoveddel Side topp

Tre norske kvartfinalister

Endel stang ut i tirsdagens kamper, men 3 tennisvikinger er i kvartfinale

Turneringsleder Karin Dalbak står for dagens oppsummering: 

-- -- 

I kvalifiseringen fikk de norske spillerne det tøft, med kun Emely Kahrs som klarte å kvale inn.  

I hovedtablået hadde vi til sammen 10 jenter og 8 gutter, og av disse var fire gutter og tre jenter med i kampen om kvartfinaleplassene i dag.

Leyton Rivera og Herman Høyeraal vant begge i to sett uten å være spesielt presset. Felix Nordby spilte en lang og tøff kamp mot en hardtservende brite. Felix hadde mange sjanser, men briten var litt sterkere på slutten av begge sett. Til slutt endte det dessverre med tap 5-7 4-6.
Max Bakken, som i går tok sine første ITF poeng, fikk tøff motstand i dag. Han møtte en italiener som spilte svært tungt og med få feil, og kampen endte med tap i to sett.  

I jenteklassen ble det jevne kamper på alle de tre norske. Først ut var Emilie som vant en thriller med 6-4 i tredje sett mot en sterk svensk jente. Emilie ledet 4-1 i avgjørende, men slapp den svenske jenta inn i spillet. Men Emilie viste styrke på slutten og dro seieren i land!
Hedda gikk inn på samme bane og spilte en minst like jevn kamp mot en russisk jente. Hedda styrte spillet i tredje sett og ledet 4-0. Dessverre ble det litt for mange upressede feil på slutten og kampen endte med tap i tiebreak.
Sarina møtte en god britisk jente og tapte til slutt i to jevne sett.

I double har vi fortsatt med Emilie (i par med en britisk jente) og Anine Wilberg (i par med norske Bruu-Syversen som bor i USA) på jentesiden. Blant gutta vant Herman og Leyton 11-9 i supertie mot to gode polakker, mens Casper Christensen (i par med Roumpis fra Hellas) slo ut Ole Tinius Lepsøe og Filip Hovland i to sett. Felix er også videre i par med danske Brostøm Poulsen.

Kort oppsummert har det vært mye bra tennis på OTA disse første dagene i hovedturneringen. Litt stang ut i de jevne kampene i dag, men mye bra å ta med seg videre!

Som turneringsleder har det vært fint å se bra oppførsel, fair play og få konflikter på banen. Vår referee Enyedy Koppany fra Ungarn er her for tredje året på rad og han berømmer spillerne for både godt spill og god oppførsel. Kvalen og de første dagene av hovedturneringen har vært tilnærmet konfliktfrie og vi satser på at resten av uken fortsetter slik!

Onsdag starter kvartfinalene til Herman og Leyton kl. 09.00, mens Emilie skal i ilden ca. 10.30.

-- -- 

Lykke til, vikinger! 

 

Forsidebilde: Herman Høyeraal under NM Lag Elite 2018 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn