Hoveddel Side topp

Til topps med padel i Askim

Første klubb i Norge, første NM og nå første nasjonale padelturnering. I helgen ble vinnerne av Skibygg Open kåret.

Michael Geraghty (bildet) gikk til topps i Skibygg Open i Askim i helgen. Norges første padelklubb, Smaalenene Padelklubb, drar den svært så populære sporten videre i Norge ved å i helgen sette i stand den første nasjonale turneringen utenfor NM, som klubben har stått som arrangør for i 2017 og 2018.

- Klubben har gjort en bra jobb med turneringer og sine fantastiske fasiliteter, oppsummerer Geraghty.

Klare finaleresultater
Faustino Arino Yela var Geraghtys makker i helgen, og sammen vant de finalen med 6-4, 6-1 over Hector Carlos Palacios og Hubert Moen. I dameklassen vant Hege Helle og Anita Westgaard med samme resultat over Elisabet Harbek og Emilie Roness.

Dette var første nasjonale padelturnering. Videre i år  vil det bli gjennomført turneringer i blant annet Mjøndalen, Moss og Oslo. Alle turneringene vil i tillegg til NM være tellende på den nye norgesrankingen i padel (oppdatert ranking fra helgens resultater vil komme før påske).

Viktig med turneringer
Det er først og fremst herreklassen som er i ferd med å etablere seg i norsk padel. 20 par i herreklassen og 8 i dameklassen var oppsettet før helgens turnering. Smaalenene Padelklubb inviterte også til juniorklasser U19, men der ble det ingen påmeldte.

- Det er fantastisk, og viktig, at vi har kommer i gang med nasjonale turneringer, sier Geraghty.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn