Hoveddel Side topp

200 spillere, 28 nasjonaliteter og 4 verdensdeler

Paradis Tennisklubbs tennisuke i Bergen starter i dag

Mens Tennisuken i Stavanger nærmer seg slutten er det idag første dag av Tennisuken i Bergen. Og Red Tour har alledere hatt sitt arrangement.

Se bilder fra Red Tour Bergen her - og andre bilder fra Bergen Tennisarena i dag. 

I morgen starter Tennis Europe-turneringen og de første spillerne har begynt å ankomme Bergen Tennis Arena. Sign in er kl 1600. På vei fra Stavangeruken er ITF supervisor Marko Petrovic, som også var supervisor under Collector Bank Norwegian Open på OTA.  

Daglig leder i Paradis Tennisklubb og turneringsleder nå under Tennisuken i Bergen er Fredrik Vabog. 

"Den internasjonale turneringsuka i Bergen er noe vi har forberedt og gledet oss til i lang tid" innleder Fredrik, før han fortsetter:

"I fjor arrangerte vi vår første Tennis Europe-turnering på BTA. I  år har vi utvidet med ITF U18. Det innebærer tettpakkede dager med topp juniortennis. Hele personalet er i sving, både administrasjon og trenerteam. I tillegg er som alltid medlemmene engasjert til dugnadsinnsats og denne gang er det PTKs divisjonslag som utgjør majoriteten av dugnadstroppen". 

200 spillere, 28 nasjonaliteter og 4 verdensdeler

Fredrik avslutter "Vi er stolte av å ha ca 200 spillere på besøk. Blant dem har vi mange norske spillere som kan hevde seg i toppen, noe vi blant annet så sist uke i Stavanger. Paradis TK har også 15 hjemmehåp som selvsagt er supermotiverte for å måle seg mot internasjonal motstand. Det er 28 ulike nasjonaliteter representert, deriblant fire ulike verdensdeler: Europa, Nord-Amerika (Canada), Afrika (Algerie) og Asia (Kazakstan)". 

Link til Tennis Europe Bergen

Link til ITF Juniors Bergen

Vi ønsker Fredrik og Paradis TK lykke til med arrangementet! 

Side bunn
Sidebunn