Hoveddel Side topp

Tennisregion Østland Øst takker for en fantastisk helg!

Tennisregion Østland Øst takker for en fantastisk helg med Regionsturnering U12 i Frognerparken.

Tidligere år har Regionsturneringen blitt arrangert av regionens klubber, men dette året sto TØØ selv for arrangementet. Det var en veldig positiv opplevelse fra regionens side.

Ambisjonen var å skape en tennisfest for alle regionens yngste spillere. Da må det mer aktivitet til enn at spillerne spiller én kamp og så drar hjem. Over 100 barn spilte tennis på Frogner i helgen: det var både single, double og Regionsturnering i MINItennis. Dessuten var det MatchCamp U10 på lørdag formiddag. Det var med andre ord mye aktivitet!

En stor takk til alle våre sponsorer og samarbeidspartnere, som bidro til at vi kunne få gjennomført dette flotte arrangementet og gi spillerne fine premier.

Likevel, den største suksessfaktoren for en tennisfest er alle spillere og foreldre, og både liten og stor var med på å skape dette i helgen. Tusen takk til alle sammen for herlig stemning, god oppførsel, fair play, og super innsats og humør både på og utenfor banen! 

For å se bilder fra helgen og følge med på hva som skjer i Tennisregion Østland Øst, se www.facebook.com/tennisregionostlandost

Side bunn
Sidebunn