Hoveddel Side topp

Sommeravsluttning for Team Tennisskolen

Verdens største barnetennisskole - NTFs Team Tennisskolen - arrangerte den årlige Masters i helgen

Det er imponerende at Norge har verdens største barnetennisskole. Med 10.000 barn innrullert er det ingen andre land med tilsvarende aktivitet.

Lørdag og søndag var det sommeravsluttning og det ble feiret med Masters. Masters arrangeres før sommerferien og er ensbetydende med tennisfest.   

Asker hadde Yellow Tour 

Daglig leder og sjefstrener Lance Morgas i Grefsen Tennisklubb sier: "Det er fantastisk moro med Team Tennisskolen. Tennisskolens konsept og struktur er en flott måte å oppnå lagbygging på. Og ekstra moro er det med Masters-arrangementene.
Grefsen arrangerer i år Masters for tredje gang på rad. Da er det full fest - med bl.a ballonger, grilling, musikk, konkurranser og selvfølgelig tennis.
Man burde se tennis mer som en lagidrett, hvor spillerne representerer klubbene sine og er stolte av det. Dette fikk vi til under årets Masters her på Grefsen - og det er jeg veldig fornøyd med!" 

Lance Morgas og Green Tour på Grefsen

Red Tour var på Nordberg TK. Orange på Vestre Bærum. Green på Grefsen. Og Asker tok hånd om Yellow Tour.

Se bildene her 

Vi ønsker hele Team Tennisskolen  god sommer!

Team Tennisskolen starter opp igjen helgen 22.-23. september. Ta kontakt med klubben din om du ønsker å være med. Les mer om Team Tennisskolen her.   

Red Tour på Nordberg 

Tekst: Espen Hildrup. Foto: Grefsen Tennisklubb, Nordberg Tennisklubb (Cathrine Pryser) og Espen Hildrup (NTF). 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn