Hoveddel Side topp

Rohde-Moe og Bratholm helgens GP-vinnere i Moss

Ingen feilskjær fra de toppseedede - på Moss TKs flotte anlegg...

Moss Tennisklubb, sammen med Larkollen Tennisklubb, arrangerte i helgen Grand Prix. Helgens store vinnere ble Caroline Rodhe-Moen (BSTK) og Simen Sunde Bratholm (Heming Tennis).  

Caroline vant også i 2017 og fikk i år tøff motstand i både semifinalen mot Mina Sælen Pedersen (Moss TK) og i finalen mot  Lillian Gabrielsen (Holmenkollen TK). I begge kampene ble det seier 6-3 6-4.

I herreklassen fikk Simen den hardeste kampen i semifinalen mot Oslo TKs Christoffer Greve, hvor begge settene gikk til tie-break: 8-6 og 9-7 etter over to og en halv times times spill. I finalen mot Eirik Sars Grøner (Bryne TK) ble det seier 6-3 6-4.

Greve og Grøner fikk dog en liten revansje gjennom  seier i doublefinalen mot brødrene Christian og Thomas Linge; 6-4 6-1. 

Se bildene fra finaledagen

Turneringen i Moss og Larkollen ble spilt i strålende vær og spillerne skrøt av perfekte baner nesten helt uten feilsprett.

I tillegg fortjener Moss Tennisklubb ros for å presentere et veldig delikat og velholdt anlegg. Det er heller ikke daglig kost at veien til anlegget er skiltet, så man de siste kilometerene kjører etter "merket vei". 

"Det er veldig gøy å høre at spillerne setter pris på bra grusbaner. Ole Conrad Reier har lagt ned mye tid i forkant og under turneringen for å få til et bra banedekke", sier Per Stålnacke i turneringsstaben".

Link til turneringen 

Gratulerer til vinnere, spillere og arrangør!!

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn