Hoveddel Side topp

Rekordpublikum og 1-1 i kamper

Det blir en spennende søndag på Oslo Tennisarena!

Første dag av Davis Cup-oppgjøret mot Irland ble en tennisdag av de sjeldne. På forhånd var det knyttet spenning til hvor mange som ville finne veien til tennisanlegget på Hasle. Men ettersom klokken nærmet seg og man så hvordan publikum strømmet til ble tildels høye skuldre erstattet av stadig bredere smil hos noen og enhver. Nøkternt regnet var det 600 og vel så det tilskuere som så de to singlekampene. Se videoen under.  

Viktor Durasovic  

Først ut var Viktor Durasovic mot Irlands #1 Peter Bothhwell. Bothwell viste seg som en meget god spiller og i dag ble han for god for Viktor. Viktor tok første sett med 6-3. Men deretter var det litt rusk i Viktors maskineri, samtidig som Bothwell spilte meget god tennis. 2-6 3-6 i de påfølgende settene. 

Casper Ruud 

Casper møtte Irlands nr 2 Simon Carr. Og Casper gjorde jobben; bunnsolid og sterk. Han dundret inn serve-ess og forhands - og vant 6-2 6-1.

Således står det 1-1 i kamper.

I morgen - søndag - starter doublen kl 1000. Denne etterfølges av først Casper mot Peter Bothwell og deretter Viktor mot Simon Carr.

Vi ønsker å takke alle som tok turen til Oslo Tennisarena i dag og håper dere kommer tilbake i morgen! Det hadde vært gøy om vi ble like mange - om ikke flere - og skaper den samme flotte stemningen som var på dagens tennisfest!

Velkommen!  

Tekst, foto: Espen Hildrup 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn