Hoveddel Side topp

Larvik og Stavern Tennisklubb søker ny heltids hovedtrener

Larvik og Stavern Tennisklubb (LST) har i pr i dag litt over 220 medlemmer, med ambisjoner og gode muligheter til å vokse.

Larvik og Stavern Tennisklubb (LST) har i pr i dag litt over 220 medlemmer, med ambisjoner og gode muligheter til å vokse.
Klubben har totalt 12 tennisbaner, bestående av 4 utendørs grusbaner i Larvik, 4 utendørs grusbaner i Stavern, og en av Norges beste tennishaller med 4 innendørsbaner i Stavern. Mer informasjon om klubben finner du på www.larvikstaverntennis.no og på Facebook “Larvik og Stavern Tennis”.

Kort om byene Larvik og Stavern:
Larvik er en by i Vestfold i Norge med cirka 40.000 innbyggere og med gode tilbud av kultur og handel. Stavern (beliggende ca. 7 km fra Larvik) er en idyllisk småby, et kjært feriemål for tusenvis av sommerturister hvert år, sol, strand og badeliv – og har flere ganger vunnet prisen «Norges beste sommerby». Både Larvik og Stavern ligger sentralt til med rask adgang til Europavei 18, cirka 1 ½ time til Oslo, Torp flyplass bare 25 minutter unna, og daglig ferje til Hirtshals, Danmark. Vår naboby Sandefjord (25 minutter unna) har daglig ferje til Strömstad, Sverige. Se www.visitlarvik.no og www.visitstavern.no hvis du ønsker å gjøre deg bedre kjent med byene.

Ønskede kvalifikasjoner som hovedtrener:
LST vektlegger personlige egenskaper og vi søker deg som elsker treneryrket, og som ønsker å trene tennisspillere på alle alderstrinn og nivåer. Du vil ha en heltidsstilling hos oss, og du vil være en viktig brikke i arbeidet med å opprettholde et positivt, hyggelig og aktivt tennismiljø i klubben.
· Erfaring som tennistrener.
· Trenerutdanning ITF Trener 1, eller være villig til å ta slik utdanning ASAP.
· Være en meget organisert og pålitelig person.
· Beherske skandinavisk språk.
· Erfaring med turneringsledelse.
· Generelt gode IT-kunnskaper; med letthet beherske Word, Excel, epost, og generell databruk.
· Selvstendig, engasjert, fleksibel, utadvendt, motivert og hardtarbeidende.

Arbeidsområder:
· Som hovedtrener vil du planlegge og holde tenniskurs for barn, ungdom og voksne.
· Du vil jobbe aktivt ut i nærmiljøet, være en representant for klubben, en motivator, og jobbe målrettet for å øke klubbens medlemsantall og aktivitetsnivå.
· Du vil være opptil 30 timer på banen hver uke med instruksjon, og ha cirka 10 timer administrasjon og promotering/rekruttering. Cirka 10 helger pr år med turneringer og events.

Tiltredelse:
Vi ønsker at du skal begynne hos oss i løpet av høsten 2017. Nøyaktig startdato kan vi diskutere, den vil avhenge også av din tilgjengelighet.
LST tilbyr en utfordrende og spennende stilling med gode muligheter for personlig vekst, hvor en del av lønnen vil være fastlønn og en del vil være bonus/resultatbetinget.

Søknad med CV og referanser sendes til [email protected]. Eventuelle spørsmål kan rettes til samme adresse. Telefonsamtale tas gjerne, helst etter avtale pr epost først.  

Stillingsannonsen ligger som nedlastbar PDF nede i høyre hjørne! 

Side bunn
Sidebunn