Hoveddel Side topp

Klubb- og trenermøter under NM i Frognerparken

NM i Frognerparken er en av årets store høydepunkter for norsk tennis. NM i parken er ikke bare et mesterskap som viser frem det beste norsk tennis har å by på. Det er også en massemønstring og en viktig sosial arena for alle.

I tillegg til mange tennis kamper, så skal det også avholdes noen spennende møter og kurs under NM dagene. NTF tror at utdanning og kompetanseutvikling er svært viktig for å løfte norsk tennis ytterligere.  Les mer om møtene/kompetansemulighetene under:

Tech App Kurs - 5. august
5. august arrangeres det Technique App kurs på Oslo Tennisarena (OTA). NTF er helt sikker på at bruk av video er et ekstremt viktig medium for kommunikasjon og motivasjon. Derfor har vi utviklet en egen APP som spillere, foreldre og trenere kan ha stor nytte av. 

Kurset er for alle trenere som vil bruke Tech App'en i sin profesjonsutøvelse.. Etter avholdt kurs, så oppforderer vi alle trenere å avholde et eget kurs for foreldre i egen klubb.

Søk på NTF Technique i App Store for å laste ned APPEN.

Trenermøte - Spillerguiden - 8 august
8. august, på kvelden, blir det et eget informasjonsmøte om den store satsningen som NTF har jobbet med det siste halvåret: SPILLERGUIDEN

Spillerguiden er en spillerutviklingsplan for alle i norsk tennis. Spillerguiden vil være NTFs spillerutviklingsfilosofi og har til hensikt å gi ALLE segmenter i norsk tennis veiledning og anbefalinger  for hva de bør trene på i de ulike fasene.

Spillerguiden bygger på den Canadiske LTAD (Long Term Athlete Development). Les mer om den canadiske modellen her:
https://drive.google.com/open?id=0B8vLjrWRXX2LWXh4N3VueFAwOEU

Klubbmøte - KLUBBDRIVe (KD) - 15. august
15. august vil det avholdes et møte om KD iniativet til NTF. 
Møtet skal handle om NTFs  KD satsning, få feedback fra dere på 1. halvår, hva er i pipeline (2019 og videre), mini work shop og selvfølgelig sosial samvær og nettverskbygging.

KLUBBDRIVe er et samlebegrep for NTFs initiativer mot medlemsklubbene.  Sammen med anleggsutvikling vil aktivitets- og kompetanseutvikling være med på å styrke klubbenes attraktivitet og leveranseevne. Målsettingen er få få flere aktive, kompetente og autonome klubber.

Les mer om alle KD tilbudene i terminlisten for 2. halvår
(PS! Preliminær) 

Påmelding
Påmelding skal skje via minidrett.no. Se lenke under:

Alle KD aktiviteter høst 2018

Påmeldinger som gjøres via minidrett blir automatisk registrert på deres idretts CV. I tillegg slepper NTF denl manuelle jobben. Det skaper mer tid til det viktigste: aktivitetsutvikling.

Trenerutdanning høsten 2018
Alle kurs- og etterutdanningsmuligheter finner dere i KD terminliste og her:
https://tennis.no/Utdanning 

Ta kontakt med KLUBBDRIVe ansvarlig dersom det skulle være noen spørsmål:
[email protected] 

Side bunn
Sidebunn