Hoveddel Side topp

Klart for Sinsen Open 2018

Vårens vakreste tenniseventyr 18-21.mai

18-21. mai arrangeres den etterhvert så tradisjonsrike turneringen Sinsen Open.

Som vanlig med B og C-klasse for både damer og herrer, pluss double. Grunnet Grand Prix Svelvik samme helg blir det denne gang derimot ingen A-klasse. 

Turneringsleder Magnus Åsrud forteller både om årets turnering og litt av historikken til den tradisjonsrike klubben.

HISTORIEN BAK TURNERINGEN

Sinsen er en tradisjonsrik turneringsarrangør. Gjennom flere  tiår ble Oslomesterskapet arrangert på Ila-banen som det ble kalt da. På den tiden var den legendariske formannen Halvard Larøi myndig turneringsleder. Larøi var også initiativtaker til den i mange år populære skolehockeyen og var også en av drivkreftene til å få igjennom det politiske vedtaket om fotballbanene på Ekeberg. 

Ryktene sier at han ikke ble president i NTF grunnet at han stemte Arbeiderpartiet!

 Over til en annen historisk legende innen Sinsen-tennisen. I 1990 tok Knut Mørch innitiativet til den gjennom 90-tallet meget populære turneringen 5-setter'n. På det meste var det 128-tablå i A-klassen, pluss at det også alltid ble arrangert C-klasse. Grunnet brann i klubbhuset tok etterhvert Bygdø over turneringen. Nå er det Nittedals Hardhausen som har Norges eneste 5-setts turnering. 

 I nær fortid kom Sinsen tilbake som en delturnering i The Double Tour. De siste årene altså som arrangør av Vårens Vakreste Tenniseventyr som har vært en av Norges mest populære breddeturneringer målt etter antall deltakere de siste årene.

ALLE KOSER SEG PÅ SINSEN

 Sinsen ligger idyllisk og solrikt til mellom Gjøvikbanen og Løren Hageby. 

 Under Sinsen Open er det som regel god stemning under kampene og kun en sjelden gang havner en racket tilhørende en frustrert spiller på Gjøvik-banen. 

 Lørdag (19/5) har vi som vanlig planer om et lite Players Party. Her vil det være mulig å få mat og drikke til meget subsidierte priser. 

Som vanlig vil Norges tennis-DJ nr.1, nemlig DJ Barth stå for musikken. Det uvanlige å spille musikk under kampene har så langt fått god mottakelse. Håper å se flest mulig spillere, publikummere og andre tennisvenner da! 

Påmeldingsfrist er førstkommende mandag. Påmelding og info finner du her.

Vi ønsker Sinsen TK og turneringsleder Magnus Åsrud lykke til med arrangementet.

 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn