Hoveddel Side topp

Judy Murray klar for Trenerkonferansen

Topptrener, tidligere toppspiller og tennis-mamma Judy Murray er klar for Trenerkonferansen under Tennisforum i Oslo 1.-3. mars. - Dette gir oss et fantastisk perspektiv, sier Toppidrettssjef i NTF Øivind Sørvald.

Murray vant tilsammen 64 titler i Scottland før hun ble proffesjonell. Da ikke proff-verden bar frukter, satset hun i stedet på en god utdannelse ved University of Edinburgh. Det er nok hennes sønn, tidligere verdensener Andy Murray, som har vært "produktet" som har gjort henne mest kjent - og dette som trener.

Fra 1. til 3. mars finner Tennisforum og Trenerkonferansen sted på Ullevål og Oslo Tennisarena. Toppidrettssjef i Norges Tennisforbund, Øivind Sørvald er arrangør og er glad for å ha fått på plass sin første foredragsholder.

- Ja, tema for Trenerkonferansen er trenerens rolle. Og Judy vil være med på å belyse både viktigheten av riktige holdninger og kommunikasjonsferdigheter hos trenerne og den motiverende instilingen som skal til for å inspirere barn, unge og voksne til å få det til i tennis, sier Sørvald.

Det jobbes også med flere store og interessante navn til konferansen.

- Ja, vi har noen spennende navn på blokka og kommer med mer informasjon etterhvert som de er landet, avslutter Sørvald.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn