Hoveddel Side topp

Henrik Lynum og Matylda Burylo vant Stabekk Open TE U14

Dobbel norsk i Tennis Europe-turneringen på Stabekk

Etter en værmessig utfordrende uke, hvor Stabekk Tennis i tillegg spilte NM Lag Elite i både herre- og dameklassen, kom arrangementet vel i havn i går.

I gutteklassen ble det finaleseier til 4. seedede Henrik Lynum med 6-3 3-6 6-4 over spanske Pedro Rodenas.
Og i jenteklassen fulgte 1. seedede Matylda Burylo opp med seier over Anna Sofie Haseth med 6-1 7-6(5). Hertil hører at Matylda i kvartfinalen slo ut supertalentet Isabella Kruger fra Sør-Afrika i 2 sett. Og i semifinalene var samtlige fire spillere norske. Godt jobbet, jenter! 

Daglig leder i Stabekk Tennis Line Hawken oppsummerer uken slik...

"Været var ikke helt med oss i år, men stødig gjennomført av Barbro Raabe, som vanlig, og med god hjelp fra Stabekks foreldre kom vi i havn igjen. Og det er selvfølgelig ekstra gøy at det ble norsk seier i begge klassene".

Og ikke minst skal Stabekk ha ros for å "walk an extra mile" for arrangementet sitt: De fikk til et  foredrag i løpet av turneringen. Og dette ved ingen ringere enn Thomas Høystedt! Høgstedt er kanskje verdens mest fremgangsrike coach, som jobber nå med Genie Bouchard. Tidligere har han jobbet med bl.a Caroline Wozniacki, Maria Sharapova og Simona Halep.  

Siste ord gir vi til Barbro, som kort avslutter "Morsomt med så gode norske resultater i en så fin turnering!"

Les mer om Thomas Høgstedts foredrag her.  

 

Vel blåst, Line og Barbro - og hele Stabekk-gjengen!!

Link til turneringen på Tournament Software.    

Link til bilder fra turneringen.  

Side bunn
Sidebunn