Hoveddel Side topp

Furuset og Ullern vant NM Lag Elite 2017

Mesterskapsfabrikken Furuset og nyopprykkede Ullern er Norges beste Eliteklubber.

Dagen startet relativt lovende... Ganske tunge skyer lå over Frognerbanene, men ingen nedbør. Og de fire doublekampene kom i gang kl 1100. Det skulle imidlertid ikke gå lang tid før det første regnet kom. Og regnet utviklet seg gradvis til bl.a alle fire spillerne i ene kampen mente banen var for glatt. 

Således ble det annonsert at OTA Hasle var neste stopp. I "grevens tid" vil nok enkelte si. For ikke mange minuttere senere regnet det som om himmelen var åpen.

Kl 1330 fortsatte doublene innendørs på Hasle. Et gledelig syn var at "alle" valgte å bli med inn. Og i tillegg kom det ytterligere en jevn strøm av nye tilskuere. Etterhvert var stemningen på tribunen så høy(lytt) at man nesten ikke kunne tro man var i Norge. Oppmann Barbro Raabe kommenterte at hun syntes det nesten var litt for mye av det gode!   

 

I damelagkampen vant Furuset begge doublene og hadde således en 2-0 ledelse over Ullern. Og likeldes Ullerns herrelag: 2-0 ledelse over Stabekk.

Furusets damer og Ullerns herrer fortsatte å vinne. Da det sto 4-0 til Furuset over Ullern og 4-1 til Ullern over Stabekk ble spillerne enige om å stanse her.  

For Furusets damer var dette 4. NM Lag Elite-tittel på rad, mens Ullern har en litt mer beskjeden fremtreden. Der må man tilbake til 2002 for å finne samme valør på gullet. 

Således gratulerer vi Furuset Tennis' damer og Ullern Tennis' herrer med Norgesmesterskapet i Lag Elite 2017. 

Link til finalene på Tournament Software, hvor du finner alle resultatene mer inngående.  

Link til bilder fra dagens kamper (nedlastbare).   

Takk til alle fremmøte, alle arrangører og frivillige i uken som har gått!  

 

Side bunn
Sidebunn