Hoveddel Side topp

Første ITF-turneringsseier for Malene

Malene vant i helgen sin første ITF-turnering

Malene Helgø fra Furuset Tennis har den siste uken  spilt $15000 Den Haag. Og det har hun gjort på en alldeles utmerket måte... 

For Malene, som er seniorspiller på første året, vant hele turneringen. I dagens finale var det svenske Ida Jarnskog som kom til kort. 6-4 4-6 6-3 til Malene.

"Jeg er fornøyd med dagens prestasjon" sier hun etter kampen. "Jeg kjente at jeg fysisk var ganske sliten, i tillegg til at dagens motstander gjorde det veldig fysisk krevende for meg. Hun nøytraliserte hele tiden med høye baller med god lengde, som gjorde at jeg måtte bygge opp poengene på ny. Jeg klarte å holde meg til strategien og fighte til siste slutt, så det er jeg fornøyd med...".

Malene avsluttet (den foreløpige) skolegangen på vårparten og skal det kommende året satse fulltid på tennis. 

"Det føles helt utrolig deilig omsider å kunne konsentrere meg om èn ting; nemlig tennis. Å ha lagt skolegang og eksamener bak meg betyr at en stor stressfaktor har blitt fjernet fra skuldrene mine. Jeg gleder meg veldig til å kunne fokusere 100% på tennis. Dette skal bli gøy". 

Og hun har ikke tenkt å hvile så veldig lenge på dagens laubær... 

"Allerede i morgen drar jeg videre til en ny $15.000-turnering i Amstelveen i Nederland. Deretter blir det en uke med trening, før det er ITF-turneringen i Sandefjord.  Etter denne er det en turnering i Finland, før det er NM i Frognerparken.  Jeg gleder meg veldig til å spille NM i Frognerparken igjen. Det er noe helt spesielt å spille der" avslutter Malene. 

Gratulerer - og lykke til videre, Malle!!  

Bilder fra Malenes Instagram-konto: Ukjent fotograf. 
Tekst: Espen Hildrup 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn