Hoveddel Side topp

Seier og tap i EM Lag Junior U14

Guttene slo Luxemburg og jentene tapte for 1. seedede Russland

3-0 over Luxemburg

Etter gårsdagens sure tap for Ungarn - hvor Norge hadde 3 matchballer - fikk guttelaget oppreisning i dag med 3-0 over Luxemburg.

Kaptein Øivind Alver sier:

"Severin (Risan) vant 6-3 6-3 og spilte sin beste tennis i dag. Kristoffer (Dalbak) lå under 1-5 0-40 og vant 7-6 6-3. Doublen var også spennende og marginene var med oss når Kris og Severin vant 7-6 5-7 10-7. Henrik (Villanger) var småskadet og sto over i dag".

I og med at Norge tapte mot Ungarn i går, er vi ikke videre i turneringen og EM Lag Junior er over for de norske guttene. 

Tøft mot Russland

Jentene hadde en formiddabel oppgave i 1. seedede Russland.

Derfor kom det heller ikke som noen stor overraskelse at russerne vant landskampen 3-0.

Først ut var Sofia Håseth mot Nadezda Khalturina. Sofia sier dette om kampen: "Jeg tapte singelen 4-6 1-6, men det var en hard og bra kamp - og en erfaring å ta med seg".

Matylda Burylo møtte russernes beste spiller Diana Shnaider. "Jeg tapte 0-6 0-6, men gamene var jevnere enn tallene tilsier. Jeg har ikke spilt så mange kamper i det siste og er derfor ikke direkte misforøyd med spillet mitt. Motstanderne slår ikke hardere enn oss, men de slår mindre feil. De er mer sikre".

Om doublen sier Sofia: "Julia og jeg tapte doubelen 4-6 5-7. Vi spilte veldig bra, men det ble for tøft. Vi hadde mange sjanser; blant annet hadde vi settball i 2. sett"

Link til jentenes EM-gruppe 

I morgen er det Sverige som står på agendaen. Lykke til!! 

Matylda Burylo, Stabekk TK 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn