Hoveddel Side topp

EM Junior Lag, lørdag

U14-jentene gjorde jobben!

U14 JENTER / Minsk, Hviterussland:
Kaptein: Emma Flood, Stabekk Tennis 

"Her gikk det bra i dag" sier en fornøyd lagkaptein Emma Flood. "Både Sofia og Matylda vant singlene sine - så vi ledet 2-0 over Finland - og da ble det jo seier.  Forøvrig to veldig bra kamper av Sofia og Matylda! Sofia og Julia tapte doublen".    

Også de 2 seier"herrene" Matylda og Sofia er fornøyde... 

Matylda: "Jeg spilte veldig bra i første sett. Jeg var på, hadde bra trykk og vant settet 6-2. I andre sett begynte hun å spille bedre - hun tok litt flere sjanser. Hun hadde 5-4 og settball, men jeg greide å redde den. Og hun hadde gameball til 6-5. Jeg vant til slutt 7-5 og jeg synes jeg fighta bra og tok mange sjanser". 

Sofia: "Dette var gøy. Jeg synes jeg spilte bra i det første settet. Også i andre settet hadde jeg mange sjanser, men hun hadde litt flaks. I siste settet bestemte jeg meg får å ha pokerface og ikke vise noen følelser og da spilte jeg superbra og vant 6-1". 

Gratulerer så mye, alle sammen! 

Norge møter Estland i morgen. Link til Norges gruppe

U14 GUTTER / Karlskrona, Sverige:
Kaptein: Øivind Alver, Ullern TK 

 

Lagkaptein Øivind Alver oppsummerer:

"Severins match: Veldig god start, våger å styre spillet uten å bli for vill. Han får litt nerver på slutten av settet, men er sterk mentalt og tar tiebreaket.
Lavere nivå på andre sett av både Severin og spanjolen og små marginer avgjør til 5-7 etter 3 gameballer til 6-6.
I siste sett går dessverre luften litt ut av Severin og det blir for få server inn og for mange forehandfeil. Utrolig nære, men verdifull internasjonal erfaring. Spanjolen er tøff og tenner til når det behøves som mest. Funfact; motstander var fetter av den mer kjente Fernando Verdasco.  
Kristoffers match: Kristoffer burde få medalje for innsatsen han legger ned. Fighter som en løve på absolutt alt, også på det umulige. Han presterter å fåden spanske treneren til å reise seg og applaudere flere ganger. Men han blir, totalt sett, litt for veik spillemessig mot en større og mer tungtspillende spanjol.
Double: Gutta server for svakt for å vinne men spiller tidvis god og riktig double. Spanjolene er avslappet og spiller en meget bra double.
Latvia i morgen og det er fortsatt full tenning".  

Latvia venter i morgen. Link til Norges gruppe 

U16 JENTER / Kazan, Russland:
Kaptein: Jørgen Vestli, Norges Tennisforbund 

Kaptein Jørgen Vestli har ordet:

""Vi møter to bra spillere som overraskende tapte mot Tyrkia igår. Hedda er med i starten av sin kamp, men da hun brenner en del gameballer og kommer under 2-4 i første, begynner hun andre å spille for godt. I tillegg til at Hedda slår litt for mange feil og da blir det tungt å være med.
Emilie møter en ekstremt ballsikker og rask spiller. Det er Emilie som styrer hele kampen, men det blir (enkelt sagt) tilslutt for mange feil i forhold til vinnere og motstander er god til å avgjøre begge settene.
Begge jentene fra Estland er ranket litt høyere enn våres, men en kamp vi så klart gikk for å vinne..
Nå blir det kamp mot Georgia imorgen, som tapte for Sverige idag. Jentene er bestemte på å avslutte turen med seier, så vi blir harde å slå imorgen!"  

Georgia er EMs siste motstander. Link til Norges gruppe 

U16 GUTTER / Bergen op zoom, Holland:
Kaptein: Nikola Vucovic, Stabekk Tennis 

Kaptein Nikola oppsummerer: 

"Vi tapte mot Kroatia idag. Jakob var först ut. Det blev tufft. Han startade bra med break 2-1 ledelse. Sen kom kroaten upp i högt tempo med bra servande! Jacob gjør ingen dålig match, men kroaten spelade stabilt och högt tempo med mindre misstagoch bra returer mot Jacobs hårda servar!
Felix gör en bättre kamp än igår och spelar bra, men kroaten är stabil, slår hårt och servar bra! Kanske serven som avgjorde matchen eftersom han kunde styra och pressa Felix på hans servar!
Dubbeln var dom bättre än oss!
Guttarna klarar sig väldigt bra tekniskt, men må jobba mer med serve/retur/fysik! Ny match imorgon kl 1300".  

Gutta møter Kypros søndag. Link til Norges gruppe 

 Tekst: Espen Hildrup. 

Side bunn
Sidebunn