Hoveddel Side topp

En topp norsk dag!

Seier alle fire stedene...

U14 JENTER / Minsk, Hviterussland:
Kaptein: Emma Flood, Stabekk Tennis

Team Emma / U14-jentene i Minsk har virkelig fått vind i seilene. Også i dag ble det seier: 3-0 over Estland. Og "arbeidsdagen" ble avsluttet med fotoshoot...

Tennisspillere og fotomodeller...

Kaptein Emma sier: "To bra kamper i dag av Sofia og Matylda. Begge to var veldig solide og sterke mentalt. Begge kamper ble vunnet i to sett. Estland ga WO i double - så det ble 3-0 til Norge".

 

U14 GUTTER / Karlskrona, Sverige:
Kaptein: Øivind Alver, Ullern TK

Også Team Øivind / U14 Gutter i Karlskrona hadde en god dag. Her ble det 2-1 seier over Latvia.

Øivind Alver oppsummerer:

"Henriks kamp: Han beveger seg bedre i dag og dekker banen bedre. Gjør for mange egne feil i første sett, men spiller også ganske tøft og presser motstander nok til at han tar første sett med 6-4. Henrik hadde et klart mål om mindre upressa feil i andre sett og klarer det til tross for litt trøbbel på slutten. Er fortsatt matchrusten (etter langvarig skade), men viste bra tegn i dag.
Kristoffers kamp: Kristoffer møter en spiller som gir 100% på absolutt alt og det passer i grunnen Kristoffer ganske godt. Han får mye tilbake i spill og klarer i tillegg å ta vare på de mulighetene han får til å presse motstander. Slår motstander i alle faser av spillet; flere vinnere, mindre upressa feil og mindre pressa feil.
Double: Gutta går dessverre ut med en nonchalent holdning og har altfor lite energi. Latvierene er keene på å få med seg en seier og banker slappe, norske gutter med 6-0. Langt bedre energi i andre sett og spillet bedrer seg naturlig nok. 6-4 til Norge. Supertie blir dessverre preget av dårlige taktiske løsninger og litt for lette feil preget av nerver. Mye å lære fortsatt... Men 2-1 seier totalt!" 

 

U16 JENTER / Kazan, Russland:
Kaptein: Jørgen Vestli, Norges Tennisforbund

Og seiere kan vi ikke få nok av... Team Jørgen / U16 Jenter vant 2-1 over Georgia.

Kaptein Jørgen sier dette:

"Det ble en bra avslutning her! Både Sarina og Emilie var klart best i sine singler. Hedda og Sarina tapte 1 game fra 2-5 og ut kampen i doublen. Alltid fint og avslutte med seier...
Alt i alt her i EM, så leverer jentene en meget god kamp mot Hviterussland, som gikk videre, og så var vi kanskje ikke helt på topp mot to jenter fra Estland som spilte bra igår.
Mot Georgia var vi store favoritter og det gikk også greit. Ikke noe annet å gjøre nå enn å dra hjem og prøve å bli litt bedre sånn at vi kan ta innpå de beste!" 

 

U16 GUTTER / Bergen op zoom, Holland:
Kaptein: Nikola Vucovic, Stabekk Tennis

Så, for å gjøre dagen komplett - ble det norsk seier også hos Team Nikola / U16 Gutter i Holland!  Motstander var Kypros, som ble nedkjempet 2-1. 

Etter singlene sto det 1-1 - og doublen ble en rysare. 6-2 5-7 11-9 til Jacob og Felix. Det var en meget fornøyd kaptein Nikola vi snakket med... 

 

Tekst, grafikk: Espen Hildrup. 

Side bunn
Sidebunn