Hoveddel Side topp

Caspers dilemma... (Oppdatert 8.1 kl 2250)

Casper er i hovedturneringen i ATP250 New Zealand og kan få problemer med å rekke kvalifiseringen i Australian Open...

OPPDATERT 8.1 KL 2250:  

Casper har kamp nr 3 i natt. 1. kamp starter kl 1230 lokal tid. New Zealand ligger 12 timer foran Norge. Dvs man kan kanskje forvente kampstart for Casper ved 0300-tiden i natt.

Han spiller på Grandstand, hvor ATPs TennisTV ikke har kamera. 

Hvis Casper skulle tape må kampen være ferdig før kl 2000 New Zealandsk tid for at han skal komme med i treningen kl 1800 i Melbourne.

-- -- --  

Det nye tennisåret er i ferd med å våkne til liv etter jule- og nyttårshøytiden. Og for enkelte er sesongen allerede godt i gang.

I Australia starter årets første Grand Slam - Australian Open - om noen dager. Nærmere bestemt starter kvalifiseringen førstkommende onsdag (10.1) og hovedturneringen påfølgende mandag (15.1).

Som omtalt i går er Norge allerede respresentert ved Julie Kjendlie (Gold Badge Chair Umpire) - og Casper er i kvalifiseringstablået.

Casper har imidlertid et problem: Han gjør det for(!) bra på nyåret...

Han befinner seg i New Zealand, sammen med pappa Christian. Casper kvalifiserte seg i natt inn i hovedturneringen i ASB Classic i Auckland og møter hollandske Robin Haase i 1. runde. Også Haase er i form: Han vant doubleklassen i ATP 250 Tata Open Maharashtra og har bedt turneringsledelsen i New Zealand om siste kamp på tirsdag.

Caspers manager Venke Aure forklarer dilemmaet slik...

"Det er litt utfordringer her og vi trenger hjelp med marginene... Haase vant doubleklassen i India og er nå på vei til Auckland. Han har bedt om siste kamp på tirsdag. Casper har bedt om tidlig kamp. For det har seg slik at trekningen i Australian Open blir gjort tirsdag kl.18.00 australsk tid, som er klokken 20.00 Auckland-tid. Hvilket betyr at kampen til Casper må være være ferdig spilt før det klokkeslettet . Med tap blir Casper da med i trekningen til kvalen i Australian Open. Vi har blitt forespeilet kamp 2 eller 3 på tirsdag, hvilket vi håper på. For da kan det gå med tap. Men enten det blir sånn eller slik har Casper fått gode kamper mot gode spillere. Og han har spilt på seg selvtillit. Året har startet meget bra for Casper" avslutter Aure.

Vi ønsker Casper lykke til - og god tennis blir det - enten dette løser seg på den ene aller andre måten...! 

Side bunn
Sidebunn