Hoveddel Side topp

Imponerende av Casper!

Japaneren åpnet sterkt, men Casper overtok...

Japanske Ito åpnet fryktinngytende og vant første sett 6-4, om enn Casper kom  gradvis mer på offensiven ettersom gamene gikk.  

I 2. sett er det Casper som styrer kampen: 6-1 til tennisvikingen!  

Og i 3. sett er det egentlig ikke spennende: Casper sitter i førersetet - han har overtaket - og server hjem 6-4 i avgjørende sett!   

Tett program - imponerende innsats 

Caspers videoanalytiker Øivind Sørvald roser Casper for prestasjonen: 

"En sterk prestasjon av Casper. Han har 2 kamper på 2 dager i bena og kommer rett fra New Zealand. Etter en litt treg start kommer han skikkelig i gang. Han server bedre, slår lite feil og virker fysisk sterk,... Også bra at Casper denne gangen slo Ito. De møttes også i Miami i 2015; den gang vant japaneren i 3 sett".   

Også manager Venke Aure er fornøyd. "Jeg er superstolt av Casper. Han kommer rett fra Auckland og  etter en tøff start i 1. sett virkelig imponerer han".  

Christian Ruud, som er sammen med Casper i Melbourne, sier...

"En tøff kamp mhp omstendighetene - reisen i morges, osv. Ito spiller jo bra i første sett, hvor Casper var litt passiv og finner ikke rytmen. Men han spiller seg sterkt opp i 2. sett og server vanvittig bra utover i kampen".   

Casper fysisk solid

De av oss som så kampen kunne ikke unngå å legge merke til hvor fysisk solid Casper virket. Da svetten rant av Ito - og han virket tiltagende "preget" - var Casper tilsynelatende nærmest upåvirket. Også Eurosports kommentator Christer Francke kommenterte dette.  

Venke Aure forteller at fys.trener Marcel Da Cruz jobber godt med Casper.

Selv sier Marcel Da Cruz... "Det vi har hatt fokus på i oppkjøringen utenom den vanlige styrke/kondisjonstreningen vi gjør, er at i år har fokuset vært på å bli bedre og raskere til å bevege seg på banen. Generell bevegelighet og bevegelseseffektiviteten på banen har hatt et stort fokus, slik at det vil koste mindre å holde et høyt tempo i lange ballvekslinger. Vi har også fokusert på å øke hurtigheten og stabiliteten i bevegelsene på banen". Well done, Marcel!

I 2. runde venter Dmitry Popko fra Kazakhstan. Vi gleder oss!  

Side bunn
Sidebunn