Hoveddel Side topp

Ledige stillinger

Her vil du finne ledige stillinger i klubb og forbund i de tilfeller hvor disse sendes inn til NTF. Lykke til!

 

 

Nordstrand TK søker sportslig leder

Se stillingsutlysningen her.

Nesttun TK søker tennistrener

Se stillingsutlysningen her.

Kongsvinger TK søker tennistrener på deltid

Kongsvinger Tennisklubb søker trener (deltid)

Kongsvinger Tennisklubb søker tennistrener med snarlig tiltredelse. Stillingen er på deltid, anslagsvis 40-50%, men med muligheter for utvidelse. Deler av arbeidstiden vil være på ettermiddager/kvelder/helger, men kandidaten vil selv være med på å bestemme hvilke dager.  Arbeidsoppgaver vil være trening av barn, ungdom og voksne (både nybegynnere og de som har spilt litt), samt sammen med styret i klubben og frivillige jobbe med rekruttering av nye spillere og tilpasning av ulike treningsgrupper og -tilbud. 

Treneren vi søker bør ha erfaring fra både barne- og voksentrening, og være utadvendt og positiv. Personen bør være kreativ i forhold til å skape interesse for tennis i Kongsvinger-regionen, og ha evne til å jobbe selvstendig såvel som bidra i samarbeidet med klubbens frivillige. 

Kongsvinger Tennisklubb ble stiftet i 1912, og eier/drifter et tennisanlegg med fire grusbaner, to innendørsbaner og et klubbhus i hyggelige omgivelser på Kongsvinger. Vi har per idag ingen fast ansatt trener, så en trener vil ha gode muligheter til å forme et hensiktsmessig trenings- og kursopplegg.  Vi oppfordrer både kvinner og menn til å søke.  Lønn etter avtale. 

For spørsmål rundt stillingen, kontakt styreleder Hans E. Neskvern på [email protected].  Skriftlig søknad sendes til samme adresse.   

 Søknadsfrist:  Snarest

Golia TK søker tennistrener

Golia Tennisklubb har ledig stilling som tennistrener fra august 2018.

Er du en aktuell kandidat eller vet om noen som kan være det, ta kontakt med Anne Marstrander på mobil nr. 900 26 656 eller e-post [email protected].

 

Stavanger TK søker trener

Se stillingsutlysningen her.

Side bunn
Sidebunn