Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Startet i sol, endte i regn

Men hva gjør vel det når anlegget er så flott som i Stavanger.

Tirsdag 01.mai 2012 Skrevet av Torger Bjørnstad

- Lørdag startet med strålende vær og lite vind, flotte utebaner og en gjeng veldig interesserte spillere som var tatt ut til SEB Next Generation samlingen i Stavanger, forteller idrettssjef Øivind Sørvald.

Samlingen startet lørdag med fystester og banetester, og de fleste hadde bedre resultater enn sist.

- Stavanger tennisklubb hadde allerede fått i stand utebanene. Primus motor Ole Storhaug har gjort en flott jobb med utebanene og en ny ballvegg som vil bli mye brukt av spillerne, soer Sørvald.

- Vi har nå ballkontrolltest som et fast element på SEB Next Generation samlingene over hele landet.

Idrettssjefen holdt noen teoriforelesninger om mentalt tilstedeværelse på treningen og taktikk i singlespillet. Ved siden av dette fikk spillerne sett seg selv i en videoanalyse, hvor spillernes arbeidsoppgaver ble synliggjort.

- Samlingen bestod også av fystrening, poengspill og mye grunnlinjespill med fokus på utendørsspill og grustennis. Cezar Johannsson, Ricard, Rune og Ole var trenere under samlingen, forteller Sørvald.

Lørdag var det sosialt samvær i klubbhuset med pizza etter treningen. Etter en økt på søndag kom regnet, men etter en rask joggetur ned til innebanene, fortsatte samlingen der med fokus på mental trening for mellom poengene prosedyre.

- Trenerne gjorde en flott jobb med stort engasjement og skapte en god stemning på samlingen som alle hadde stort utbytte av, oppsummerer Sørvald.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner