Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Tennistrener i Moss

Moss Tennisklubb (Moss TK) er den største tennisklubben i Østfold, med over 350 medlemmer. Nå søker klubben en ansvarsfull, målrettet og engasjert trener med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner - og som liker å trene barn og ungdom.

Onsdag 17.oktober 2012 Skrevet av Torger Bjørnstad

Moss TK er en del av Tennisregion Østland Øst, som omfatter Oslo, Akershus og Østfold.

På grunn av økende rekruttering, søker Moss TK ny trener på heltid (alternativt i deltidsstilling) til vår Tennisskole.

Vi søker en ansvarsfull, målrettet og engasjert trener med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, som liker å trene barn og ungdom. Vår nye trener må regne med å arbeide både på dagtid og på kveldstid, samt noe i helgene. Søkere må ha trenerutdanning (minimum Trener 1-sertifisering) og erfaring som tennistrener.

Ledelse av vår Tennisskole er beregnet til ca. 2/3-dels stilling. Det inkluderer både administrativt og sportslig hovedansvar, herunder ansvar for å videreutvikle og lede våre assistenttrenere.

For rette vedkommende kan klubben også tilby andre arbeidsoppgaver, knyttet til klubbadministrasjon, medlemspleie og forefallende arbeid, utover det som angår Tennisskolen. Utvikling av eksisterende og nye rekrutterings- og treningstiltak, for alle aldersgrupper, kan også bli en del av dette arbeidet. Vi regner med at dette kan utgjøre ca. 1/3-stilling.

Moss TK's anlegg ligger idyllisk til på toppen av Jeløy i Moss. Her har vi 2 grusbaner og en innendørs hall med 3 hardcourt-baner.

Klubbens kjernevirksomhet er juniorarbeidet, der vi ønsker å være ledende i Norge for barn opp til 16 år. Klubben har ca. 90 barn/ungdommer i Tennisskolen, og 12 spillere i en egen konkurransegruppe. Vi arrangerer hvert år flere lokale og nasjonale turneringer. Moss TK's målsetting for øvrig er å ha et godt aktivitetstilbud som ivaretar medlemmenes utviklingsbehov, både på mosjonsnivå og nasjonalt konkurransenivå.

Klubben har nå én hovedtrener som har ansvaret for konkurransegruppen. Klubben har for tiden 9 timeansatte trenere som arbeider i Tennisskolen. Hovedtrener har pr. i dag ansvaret også for disse.

Du kan lese mer på www.mosstennis.no.

Søknadsfrist: 1. desember 2012. Aktuelle kandidater vil bli vurdert fortløpende etter hvert som søknader kommer inn.

Betingelser: fast stilling (70-100 %). Lønn og arbeidsoppgaver utenom Tennisskolen etter nærmere avtale.

Spørsmål om stillingen kan rettes til hovedtrener Ole Conrad Reier på tlf. +47 90 14 27 51 eller styreleder i Moss Tennisklubb, Tom Baade-Mathiesen tlf. +47 45 40 12 06.

Skriftlig søknad, med CV og referanser, sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller pr. post til Moss Tennisklubb v/Juniorkomiteen, Pb. 480, 1501 Moss. Merk søknaden med "Søknad på stilling som trener".

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner