Banner
Banner
Banner
↑ annonse
De yngste får nå sitt eget turneringskonsept der det viktigste er glede, fellesskap og lysten til å spille tennis. De yngste får nå sitt eget turneringskonsept der det viktigste er glede, fellesskap og lysten til å spille tennis. Arkivfoto.

U-8 Tour 2012/2013

Søndag 19.8 klokken 10.00-13.00 blir det premiere for den nye storsatsningen på barnetennis.

Tirsdag 14.august 2012 Skrevet av Torger Bjørnstad

åtte klubber har kommet frem til et spennende konkurransekonsept for spillere på rødt nivå (altså U-8). Norges Tennisforbund støtter dette flotte initiativet.

Konseptet bygger på samarbeid og konkurranseformer i lagformat. Hver klubb har fått tildelt sin måned da de skal ha sin turnering. I denne "touren" blir det ti U-8 turneringer fra høsten 2012 til høsten 2013 med åpningsturnering og "masters turnering" i regi av Norges Tennisforbund i Frognerparken.

Les også her:

Velkommen til deltakere og tilskuere

Premieren blir under finaledagen på Frogner tennis under Senior NM. Alle spillere som spiller på rødt nivå er velkommen, men ved turneringene som går i klubbene senere, vil spillere fra de 8 initiativklubbene bli prioritert. Det vil bli lagt ut informasjon angående turneringene på Frogner tennis .

Vi håper på mange fremmøtte barn og åpner påmeldingen fra i dag.

Pris på turneringen vil være 150 kroner

Påmelding til : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner