Banner
Banner
Banner
↑ annonse
NM U-16 spilles i den flotte SEB Arena på Stabell NM U-16 spilles i den flotte SEB Arena på Stabell Torger Bjørnstad

Stabekk: U-16 - Heming: U-18

Stabekk tennisklubb skal arrangere årets NM U-16. Klubben rapporterer om god interesse for tuerneringen som starter neste søndag.

Søndag 11.mars 2012 Skrevet av Torger Bjørnstad

- Påmeldingsfristen gikk ut fredag kveld.

- Vi satser på å få spilt kvalen og noen førsterundekamper søndag 18/3 før hovedturneringen starter for fullt mandag morgen klokken 09.00, sier Reidar Nilsen i klubben.

Stabekk er nettopp ferdig med en ukes ITF-turnering som ble avsluttet med norsk seier i gutteklassen, i double gutter og en av spillerne i double jenter.

- Denne gangen er vi garantert norsk seier i alle klasser, sier Nilsen med et smil.

- Vi håper på mange spennende kamper, sportslig opptreden fra alle deltakere og foreldre, og generelt god stemning, sier han.

U-18 på Heming

34 gutter og 22 jenter hadde meldt seg på da påmeldingsfristen for U-18 gikk ut i går. Dermed er alle jentene med i hovedtablået, mens det blir en liten kval blant guttene.

- Vi er fornøyd med påmeldingen, selv om dette ikke bli en stor turnering. Vi satser også på en B-turnering, slik at alle får spille flere kamper, sier Karin Hjelle Dalbak i Heming.

- Vi er godt forberedt og lover at dette skal bli et bra arrangmenet. Og så ønsker vi oss selvfølgelig stor spenning og mye bra tennis, sier hun.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner