Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Starter med kjempedugnad

Det er 85 påmeldte til NM U-14 i Stavanger som starter 19. mars. Men først må det ryddes.

Lørdag 10.mars 2012 Skrevet av Torger Bjørnstad

- Vi må rømme begge hallene til fordel for en fritidsmesse neste uke. Det må vi bare finne oss i, fordi anlegget er kommunalt og Stavanger forum også har rettigheter her. Nå rigges det i stand til messe, forteller turneringsleder og daglig leder Thomas Wahl i Stavanger TK.

Det blir en tøff jobb å få banene i topp stand til mandag morgen, når de siste messedeltakerne flytter ut søndag kveld. Det skal demonteres, ryddes, bæres, vaskes og pusses...

- Det blir en real dugnad. Antakelig blant de største i klubbens historie. 40 har sakt ja til å delta og jobbe seg gjennom natten, slik at alt blir klart, sier Wahl.

Messen gjør også at klubbens egne spillere reiser til naboklubbene i Randaberg, Sola og Sandnes for sine siste forberedelser.

- Av de 85 påmeldte er det 14-15 spillere fra Stavanger. Deltakelsen er omtrent som da vi arrangerte for to ar siden. Vi er fornøyd, men ser like vel at det kunne vært flere, slik det blir når NM går i Oslo-området, sier han.

Stavanger tennisklubb er en dyktig arrangør som har faste prosedyrer og god rutine etter blant annet å ha arrangert betydelig større NM arrangement og Tennis Europe turneringer flere ganger. I 2011 arrangerte klubben NM i alle 3 juniorklassene med mer enn 200 spillere.

- Vi håper at NM-uken blir en stor tennisfest med masse bra spill på banene. Vi har planlagt kvartfinaler fredag, semifinaler lørdag og finaler søndag I mix double skal finalen gå lørdag. Men også utenfor banen håper vi på bra miljø og stemning, sier Wahl.

I kafeen blir det servert både kald og varm mat, sunn drikke, snacks, frukt etc. Det blir også mulig å forhåndsbestille middag for de som ønsker det. Onsdag den 21. mars er det Players Night med bufeet.

Vi her på tennis.no er tilstede og lager reportasjer. Følg med!

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner