Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Tennis.no - NM 2013
Hedda Ødegaard og Stian Boretti er regjerende norgesmestre i seniorklassene. Kongepokalene har hedersplassen i premiesamlingen. Hedda Ødegaard og Stian Boretti er regjerende norgesmestre i seniorklassene. Kongepokalene har hedersplassen i premiesamlingen. Foto: Torger Bjørnstad

Deltakelsen blir avgjørende

Påmeldingsfristen for juniorklassene har gått ut – for senior er fristen 29. juli. Generalsekretæren oppfordrer alle turneringsspillere til å prioritere NM. 

Torsdag 19.juli 2012 Skrevet av Torger Bjørnstad

Tennisforbundet legger stor vekt på NM i Frognerparken som arrangeres som et samlet arrangement for 3. året på rad.

I år blir dette utviklet videre for å befeste sin posisjon som norsk tennis flaggskip. Men til syvende og sist, avhenger alt av de som deltar. Derfor er det lagt til rette for en bred deltakelse.

Turneringsleder Jon-Erik GB Ross har tidligere sakt at i norgesmesterskapenen ønsker han seg bredest mulig deltakelse.

- NM er ikke bare for de beste. Det er viktig for alle å delta fordi man får gode svar på hvor man står i egen utvikling i forhold til andre spillere. Man ser hva som fungerer i eget spill, og hva som må utvikles videre. Dessuten er dette en glimrende arena for å treffe gamle og nye tennisvenner, sa Ross.

Jentene øker

- Jeg vil spesielt trekke frem jenteklassene der deltakelsen øker. Særlig er økningen i 18års klassen gledelig, sier generalsekretær Arne Sartz-Knudsen i Tennisforbundet. Han kunne ønsket bredere deltakelse i noen av gutteklassene.

- Når det gjelder seniorklassene er påmeldingsfristen jo først 29. juli. Mange har allerede meldt seg så vi ser at dette kommer til å bli spennende, sier Sartz-Knudsen. Han forventer at alle de beste stiller til start i det som kommer til å bli et svært attraktivt NM.

Del artikkelen med andre:

Banner
peugot-nm2012

partner-volvat

helsetelefonen-nm2012

unicef-nm2012

wilson-nm2012

cmore

nm2013-ota

superoffice-nm2012

viking-nm2012

visma-nm2012

↓ annonse
Banner
Banner
Banner