Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Torger Bjørnstad

Torger Bjørnstad

Informasjon og media
Tlf: 911 82 841

K2_WEBSITE_URL: http://pcginteractive.no
K2_DATE_FORMAT_LC2

Rammer klubbene dramatisk

Det er spesielt nybygg av anlegg som rammes når det nå varsles 42,9 prosent avkortning i momskompensasjonsordningen til klubbene for 2014. Ekstra dramatisk er det fordi dette dreier seg om allerede investerte midler.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Gode norske prestasjoner

Det ble seier for Melanie Stokke i dagens $10.000 i Østerrike. Også sterk seier til Viktor Durasovic i oppkjøringen til US Open. Caroline Rohde-Moe vant double i Nederland.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Spiller bra - er i rute

OPPDATERT: Dagens kamp i $10.000 turneringen i Rotterdam endte komfortabelt 6-0, 6-3 i Caroline Rohde-Moes favør. Torsdag venter et overkommelig hinder.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Foreldrerollen i idretten

Nå har ledere, trenere, andre involverte og foreldre til barn i idretten muligheten når Forskningssenter for barne- og ungdomsidrett inviterer til seminaret: "Idrettsforeldre – barn og ungdoms viktigste støttespillere?"

K2_DATE_FORMAT_LC2

Reis til Mjøndalen

Oppfordringen kommer fra Jon Hammerborg. Han kan lokke med både A-turnering, 5-7 september og juniorturnering der påmeldingsfristen går ut tirsdag.

K2_DATE_FORMAT_LC2

På vei til US Open junior

Viktor Durasovic er i Canada der han spiller Canadian Open Junior Championships som 11. seedet. Neste uke er han på plass i New York.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Stabil på WTA-rankingen

Med sine 8 poeng er Caroline Rohde-Moe tilbake på WTA rankingen på en 1071 plass for andre uken. Etter NM spiller hun nå en $10 000-turneringen i Rotterdam.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Bare nesten for Melanie

Melanie Stokke har gått fra seier til seier i $10.000 i Nederland. I dag spilte hun finale - som ble svært, svært spennende.

Neste interregionale samling er i Oslo Tennisarena 5. og 6. september. Her er uttaket. Deretter er neste interregionale samling 3. og 4. oktober.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Spiller finale i dag

Etter at Melanie Stokke slo Diana Sumova (CZE) 7-5, 4-6, 6-0 i $10.000 i Oldenzaal er det bare finalen som gjenstår. Den kan du følge fra klokken 12.

Side 1 av 294
Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner