Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Torger Bjørnstad

Torger Bjørnstad

Informasjon og media
Tlf: 911 82 841

K2_WEBSITE_URL: http://pcginteractive.no
K2_DATE_FORMAT_LC2

Meget sterkt av Melanie

OPPDATERT: Det ble en marathonkamp da Melanie Stokke slo Anna Bondar fra Ungarn i EM U18 onsdag.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Fulgte opp med ny seier

Det ble en ny seier seier til Andrea Raaholt i dag. I $10.000 turneringen i Tampere, Finland slo hun Anastasia Kulikova fra Russland 6-3,6-3 i første runde i hovedtablået.

Casper Ruud lekte seg gjennom 3. runde av årets U16 EM. Nå blir det alvor mot en av turneringens vanskeligste motstandere, Mikael Ymer fra Sverige.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Conselation for våre U14

Snipp - snapp - snute... Det som gjenstår for de norske U14 spillerne etter at de er utslått både i single og double er conselation.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Raaholt klar for $10.000

For andre gang denne sommeren har Andrea Raaholt klart å kvalifisere seg inn på dette nivået. Caroline Rohde-Moe, som var 2. seedet på kvaltablået måtte bite i gresset.

Med dagens 6-2, 6-3 seier mot 9. seedet Zukic fra Bosnia viser Casper Ruud at han er i god EM-form.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Viktor Durasovic ute av EM

Et av våre aller sterkeste kort i årets EM passerte ikke første hinder. I U18 måtte Viktor se seg slått på mesterskapets første dag etter en svært tøff trekning.

Casper Ruud startet med seier over Altmaier, en tysker som tok sitt første ATP poeng for noen månder siden. For Johannes Helgø ble det avansement etter en dramatisk kamp mot belgiske Bergs.

K2_DATE_FORMAT_LC2

EM U14 - svært tøft

Det ble en resultatmessig tøff dag for 14-åringene. EM er stort og det kreves rutine for å unngå nerver og konsentrasjonssvikt. Det påvirket nok dagens resultater en del.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Verdensranking mandag

Etter at Emma Flood måtte tåle et dypt fall på rankingen forige uke, stiger hun denne uken bratt. Også de andre norske damene bør ha grunn til å være fornøyd.

Side 1 av 284
Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner