Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Torger Bjørnstad

Torger Bjørnstad

Informasjon og media
Tlf: 911 82 841

K2_WEBSITE_URL: http://pcginteractive.no
K2_DATE_FORMAT_LC2

Storeslem i Grand Prix

Det ble Stavanger TK og Stavanger TK – både i dame- og herreklassen i helgens Grand Prix som avsluttet klubbens 11 dager lange turneringsrekke.

Totalt sett har det vært en veldig bra norsk uke i Stavanger med fine resultater og tøft spill. Men det blir ingen norske å se i finalene i dag.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Tennis Europe U14 finalene

Det ble Stavangers egen Lars Peder Minsaas og franske Nicolas Tepmahc som vant doublefinalen mot Markus Sørensen/Mikkel Baumann. Emilie Elde imponerte i pikeklassen.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Spiller U18 semifinale

Furusetspilleren Astrid Wanja Brune Olsen og Stavangers Marcus Sulen har spilt seg frem til semifinalen ITF grade 5 turneringen i Stavanger. Også norske par i double.

K2_DATE_FORMAT_LC2

12-åring til U14 finalen

Emilie Elde (12) fra Ullern imponerer i Stavanger. Hun vant også oppgjøret mot Victoria Schnell Jacobsen (Nordstrand) i en helnorsk kamp om finaleplass.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Lærer av franskmennene

Tennisforbundets trener 3 utdanning er for trenere med internasjonale ambisjoner. Det pågående 12 måneders kurset har fem deltakere. På Roland Garros i Paris fikk de dele av franskmennenes hemmeligheter.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Hun befester posisjonen

Denne uken steg Melanie Stokke (18) igjen på WTA rankingen – fra 646 til 617plass. Nå har hun bare "veteranene" Ulrikke Eikeri og Emma Flood blant de norske foran seg.

K2_DATE_FORMAT_LC2

God norsk Stavanger-dag

I dag ble det spilt kvartfinaler i Tennis Europe U14 og 2. rundekamper i ITF turneringene. Vi fikk oppleve flere sterke norske resultater.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Norsk dominans i tablåene

I junior ITF kategori 5 turneringen er Johannes Foss Abrahamsen klar for hovedtablået etter kvalifiseringen. 9 norske guttespillere og 12 jenter er allerede på plass i hovedtablået.

Flere av de norske måtte gjennom tøffe kamper før de var sikret avansement mandag. I dag fortsetter spenningen i Stavanger.

Side 1 av 308
Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner