Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Torger Bjørnstad

Torger Bjørnstad

Informasjon og media
Tlf: 911 82 841

K2_WEBSITE_URL: http://pcginteractive.no
K2_DATE_FORMAT_LC2

Ballfordeling i 2015

Slazenger blir turneringsballen under NM junior og senior på Frogner i august. Andre NTF godkjente ballmerker er Wilson, Tretorn, Head, Dunlop og Babolat.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Fortsatt en jobb å gjøre

Norgesmesterskapene, Futureturneringer, TEN4 academy, red-orange-green tour, webpubliseringer – og ikke minst gledelige idrettsprestasjoner har gjort norsk tennis tydeligere. I 2015 skal vi utvikle oss videre.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Anlegg gir maks. aktivitet

Det var en snøtung desemberdag i 2012 at boblehallen på Bryne sa takk og farvel. Da hadde den tjent medlemmene siden 1986. Medlemmene sa det samme, og flyktet til andre aktiviteter. Tilbake sto det bare 13, forteller Anders Salte, leder i klubben.

Tennisforbundets tilbud starter allerede 7. januar med kurs for trenere på alle nivåer: 100 forskjellige korreksjoner av de vanligste tekniske «feilene» v/idrettssjef Øivind Sørvald.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Baev og Rohde-Moe vant NM

Det ble akkurat så jevnt og spennende som gode finaler mellom hardt kjempende motstandere skal være, under dagens finaler på Gjøvik.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Klart for singlefinaler

Årets Norgesmesterskap inne er fremme ved finalene. Lørdag møtes Fedor Baev, Heming og Johannes Foss Abrahamsen, Bygdø klokken 12. Deretter er det klart for Caroline Rohde Moe, BSTK- Astrid Brune Olsen, Furuset i Gjøvik tennishall.

Ingen har vunnet flere NM titler enn Ellen Grindvold. Aftenpostens pokal, som var satt opp til beste kvinnelige spiller i innendørs NM, skulle være "umulig" å vinne til odel og eie – men ikke for Ellen.

Klokken 15.00 er det klart for nye kamper under det åpne Norgesmesterskapet inne. I går imponerte 16-åringen Jonas Foss Abrahamsen fra Bygdø TK.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Hva føler du nå, Mette?

Mette Bugge jobber i Aftenposten. Som sportsjournalist har hun sikkert hørt det klassiske spørsmålet noen tusen ganger – men det passer ikke å spørre om det nå, for vi skal snakke om andre ting...

K2_DATE_FORMAT_LC2

2 x Stavanger i Stavanger

Stavanger Tennisklubb markerte at de arrangerte årets lag-NM jr. – med å vinne både jenter og gutter.

Side 1 av 311
Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner