Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Torger Bjørnstad

Torger Bjørnstad

Informasjon og media
Tlf: 911 82 841

K2_WEBSITE_URL: http://pcginteractive.no
K2_DATE_FORMAT_LC2

Mye mer enn konkurranse

I Asker trekker de tennisen opp til et nytt nivå når de inviterer ungdommer mellom 13 – 18 år til "Fredagstennis". Og det er langt mer enn tennis på programmet...

K2_DATE_FORMAT_LC2

På vei til Orange Bowl

Casper Ruud og Sebastian Hawken valgte ishockeykampen mellom New York Rangers mot Tampa Lightning da de hadde tid til overs. Det ble vellykket på flere måter.

Da Paradis Tennisklubb i Bergen utfordret Christian og Casper Ruud til duell, ble det spenning – og fullt hus i den nye hallen.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Ansvar for tennisskolen

Paradis Tennisklubb satser på tennisskolen. Fra nyttår søker de trener med ansvar for satsingen – og muligheten til å være med å utforme tennisens fremtid i Bergen.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Storeslem i Grand Prix

Det ble Stavanger TK og Stavanger TK – både i dame- og herreklassen i helgens Grand Prix som avsluttet klubbens 11 dager lange turneringsrekke.

Totalt sett har det vært en veldig bra norsk uke i Stavanger med fine resultater og tøft spill. Men det blir ingen norske å se i finalene i dag.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Tennis Europe U14 finalene

Det ble Stavangers egen Lars Peder Minsaas og franske Nicolas Tepmahc som vant doublefinalen mot Markus Sørensen/Mikkel Baumann. Emilie Elde imponerte i pikeklassen.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Spiller U18 semifinale

Furusetspilleren Astrid Wanja Brune Olsen og Stavangers Marcus Sulen har spilt seg frem til semifinalen ITF grade 5 turneringen i Stavanger. Også norske par i double.

K2_DATE_FORMAT_LC2

12-åring til U14 finalen

Emilie Elde (12) fra Ullern imponerer i Stavanger. Hun vant også oppgjøret mot Victoria Schnell Jacobsen (Nordstrand) i en helnorsk kamp om finaleplass.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Lærer av franskmennene

Tennisforbundets trener 3 utdanning er for trenere med internasjonale ambisjoner. Det pågående 12 måneders kurset har fem deltakere. På Roland Garros i Paris fikk de dele av franskmennenes hemmeligheter.

Side 1 av 308
Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner