Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Torger Bjørnstad

Torger Bjørnstad

Informasjon og media
Tlf: 911 82 841

K2_WEBSITE_URL: http://pcginteractive.no
K2_DATE_FORMAT_LC2

Spilte to doublefinaler

Caroline Rohde-Moe er tilbake etter tre uker i Sharm El Sheik der hun har spilt tre $10.000 turneringer. – Jeg er fornøyd sier hun til tennis.no

K2_DATE_FORMAT_LC2

Alle finaleresultatene

Australian Open tennis søndag (28,3 mill. euro), Grand Slam-turnering (seeding i parentes):

Vi fulgte herrenes finale minutt for minutt. Etter to utrolig jevne sett, tok Novak Djokovic føringen og utspilte AndyMurray

K2_DATE_FORMAT_LC2

Vant mot toppseedet

Caroline Rohde-Moe til finale i double. Sammen med Yamamoto (Japan) ble det en sterk seier mot det toppseedede paret Papamichail (Helas) og Rosatello (Italia).

K2_DATE_FORMAT_LC2

Klare for $10.000 2. runde

Belgiske van der Sypt ble ingen målestokk for Emma Flood i 1. runde i Sharm El Sheikh i dag. I går kom vår andre spiller i turneringen like godt i gang, da Caroline Rohde-Moe vant 6-3, 6-1.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Uttak Head Winter Cups

Kvalifiseringsturneringene spilles fra 6.-8. februar og eventuelt sluttspill 20.-22. februar. Uttaket til dette som kalles EM for lag, omfatter U14 og U16 spillere.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Brøt serven seks ganger

Denne ukens $10 000-turnering i Sharm El Sheikh (Egypt) har startet bra for BSTK-jenta Caroline Rohde-Moe. Emma Flood (Stabekk), som tapte i double, kan revansjere seg i single onsdag.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Ser optimistisk fremover

Som ITF 40 var Viktor Durasovic direktekvalifisert for junior hovedturneringen i Australian Open. Dessverre ble det en for tidlig stopp for ham.

K2_DATE_FORMAT_LC2

- Jeg er utrolig fornøyd

Det er Casper Ruud selv som bekrefter det selvfølgelige – før han legger til... jeg gjorde det en del bedre enn jeg forventet. Vi kjenner ikke til noen som har gjort det bedre – noen gang!

K2_DATE_FORMAT_LC2

- Jeg har ikke sett maken

Tennispresidenten og idrettssjefen stiller seg i rekken av gratulanter. Med nattens tre av tre mulige seire på rad i ITF grade 1 turneringer, går navnet Casper Ruud nå tennisverden rundt.

Side 1 av 316
Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner