Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Torger Bjørnstad

Torger Bjørnstad

Informasjon og media
Tlf: 911 82 841

K2_WEBSITE_URL: http://pcginteractive.no

Overraskende stor deltakelse og gode norske prestasjoner på Furuset i helgen. Nå venter $15.000 og $10.000 i Oslo Tennisarena på de beste spillerne.

K2_DATE_FORMAT_LC2

De fleste norske stiger

Ukens verdensranking (forrige plassering i parantes) viser ingen stor bevegelser for norske spillere. Melanie Stokke som gjorde et byks forrige uke, stiger fem nye plasser denne uken.

K2_DATE_FORMAT_LC2

52 år med frivillighet

Forige uke ga Børre Rognlien (69) beskjed om at han ikke tar gjenvalg som idrettspresident. – Vi har mye å takke Børre for, sier tennispresidenten.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Ikke sjef for Kremlin Cup

Russlands tennispresident Tsjamil Tarpitsjev er utestengt i ett år etter en smakløs kommentar rundt tennissøstrene Venus og Serena Williams.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Trener til Grefsen TK

Den tradisjonsrike klubben med 450 medlemmer søker fulltidstrener med langsiktig perspektiv, og som vil være med å utvikle klubben videre.

- Jeg spilte bra og aggressivt, servet stabilt og bygget poengene bra opp. Serven var vel det som satt best, men jeg må fortsette å jobbe med returer og tempo. Og holde konsentrasjonen.

Helen Sterud er anleggskonsulent. Hun har satt av søndag 9. november til Tennisforum i Oslo Tennisarena. Der vil hun gjerne møte deg.

K2_DATE_FORMAT_LC2

FFF = Furuset Før Futures

Furuset Tennis arrangerer Sector alarm GP 1. Det blir et sterkt startfelt fordi flere vil bruke turneringen som oppkjøringsturnering. Påmeldingsfristen er onsdag.

Future-turneringene i Oslo Tennisarena har fått et fantastisk gjennomslag. I dag offentliggjøres spillerlisten for den andre uken.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Han stiger som en rakett

Viktor Durasovic går frem hele 318 plasser på ukens verdensranking. Også Melanie Stokke kan glede seg.

Side 1 av 302
Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner