Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Torger Bjørnstad

Torger Bjørnstad

Informasjon og media
Tlf: 911 82 841

K2_WEBSITE_URL: http://pcginteractive.no
K2_DATE_FORMAT_LC2

Se og nyt herrefinalen

NM: Årets herrefinale mellom de to Snarøyaspillerne Øystein Steiro jr. og Casper Ruud er full av spenning og tennisperler. Her kan du gjøre et gjensyn.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Fikk revansj i dag

Viktor Durasovic har nettopp avsluttet 1. runde double junior i US Open sammen med Nicolae Frunza (ROU). Bildet lyver ikke – det ble avansement.

Årets ferske kongepokalviner, Emma Flood har funnet seiersformen. I dag leveret hun en sterk seier i $10.000 turneringen i Bol, Kroatia.

På en ekstremt varm og fuktig dag i New York ble det bare nesten for Viktor Durasovic. Det var ikke godt nok for å avansere til 2. runde i US Open junior.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Suverene 70-års veteraner

Det ble GULL og GULL til veteranenes dame- og herrelag i helgens nordiske mesterskap som ble arrangert i Oslo. Også solide plasseringer for H40 og H60.

Nittedal Tennisklubb (Nittedal IL Tennis) søker tennistrener på deltid for gjennomføring av kurs og treninger. Oppstart høsten 2014.

Våre beste spillere vil få bryne seg mot tøffe utenlandske motstandere når det i høst skal arrangeres fire Futures i Oslo med en samlet premiesum på 50.000 dollar.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Klar for hovedturneringen

Viktor Durasovic vant i kvalifiseringen og er klar for junior hovedturneringen i US Open.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Tre vinnere i København

Da Københavns Boldklub inviterte til turnering var det mange norske som reiste. G16 spillerne Simen Sunde Bratholm, Heming og Johannes Gjerdåker, Stavanger spilte finale i double.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Surt for Melanie Stokke

Nordstrandjenta hadde kjempet seg på offensiven da hun måtte be om medisinsk hjelp i dag. Nå reiser hun tilbake til Oslo – etter å ha trukket seg fra neste ukes $25.000.

Side 1 av 295
Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner