Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Vil vinne gull i Rio

Tenniskongen Roger Federer har vunnet alt utenom OL-gull i single. Etter søndagens finaletap ser sveitseren for seg ett nytt forsøk om fire år i Rio de Janeiro.

Tirsdag 07.august 2012 Skrevet av Bernt Harald Dysthe Brennevann

Federer hadde muligheten til å gjøre merittlisten komplett i London, men han tapte klart til skotske Andy Murray i finalen. Tennisstjernen utelukker på ingen måte muligheten for et siste OL i Brasil.

– Jeg er ikke sikker ennå, siden det er fire år unna. Jeg kan trekke meg tilbake i mellomtiden og gjøre comeback igjen. Men det vil jeg ikke gjøre. Jeg vil fortsette å spille, og håper det lar seg gjøre. Onsdag blir jeg 31 år, så jeg vil være 35 i Rio. Jeg tror det er mulig, men vi må se hvordan det går, sier Federer til CNN.

Sveitseren har hatt en sterk sesong. I juli vant han Wimbledon for sjuende gang karrieren og klatret seg tilbake til førsteplassen på verdensrankingen.

– Det har vært en drømmesesong for meg. Jeg vant Wimbledon, tok tilbake førsteplassen og gjorde alt jeg kunne for å vinne OL-gull. En bedre spiller sto i veien for meg den dagen. Så for meg er sølv det maksimale jeg kunne få ut av OL i denne omgang. mener Federer.

Verdenseneren ha vunnet 17 Grand Slam-titler og vant OL-gull i doubleturneringen i Beijing for fire år siden. (©NTB)

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner