Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Klar for U19 NM-finale

Mandag 30.mars 2015 Norge

Tirsdag klokken 11 spilles finalen i U19 Gutter i Stavanger. Hjemmehåpet Johannes Helgø (Stavanger TK) møter den to år eldre Sebastian Hawken (Oslo TK). De to har ikke møtt hverandre tidligere.


Konkurrenter - og gode venner

Konkurrenter - og gode venner

Mandag 30.mars 2015 Norge

De fleste kampene gikk raskt unna i dagens kvartfinaler i U16 på Furuset. Selv om konkurransen mellom spillerne er tøff, er det ingen ting å si på vennskapet utenfor banen.


Klarte de høyest seedede seg

Klarte de høyest seedede seg

Mandag 30.mars 2015 Norge

Bare de beste sto igjen foran dagens kvartfinaler i U14 NM i Bergen. Det ble en utrolig spennende dag med jevne – og for noen svært krevende oppgjør.


Silje Kirkebø Arntzen og Julie Victoria Elde spilte mot Pauline Jahren og Alexandra Borg.

U19: Semifinaler og finaler

Søndag 29.mars 2015 Norge

I dagens kamper i Stavanger spilte Alexandra Borg og Pauline Jahren mot Silje Kirkebø Arntzen og Julie Victoria Elde om finaleplass i U19 double. I morgen spilles tre finaler og en semi.


Størrelsen på trofeéne forteller alt - Melanie Stokke har det største!

- Jeg viste jeg kunne bedre

Søndag 29.mars 2015 Norske utenlands

Dagens finale i $10.000 turneringen i Tunis begynte ikke enkelt for Melanie Stokke. Hun lå under 0-4 i første set, før det løsnet for Nordstrand-jenta.


Adrian i $15.000 finale i USA

Adrian i $15.000 finale i USA

Søndag 29.mars 2015 Norske utenlands

Sammen med sin doublepartner, Will Spencer (ATP 840), har Adrian Skogeng spilt doublefinale i Future-turneringen i Calabasas, Los Angeles.


Melanie Stokke fotografert av Espen Hildrup.

Ungdomsoppgjør i finalen

Lørdag 28.mars 2015 Norske utenlands

OPPDATERT: En Melanie Stokke (18) i storform, fortsetter seiersrekken i Tunis. I morgen venter 19 år gamle Lou Brouleau i finalen.


Far & sønn Vassbotn fra Paradis Tennisklubb (vertsklubben). Flemming (far) er med i turneringskomiteen, mens Sigurd (sønn) deltar i klassen Gutter U14 single.

Hovedtablåene er fylt opp

Lørdag 28.mars 2015 Norge

Med 42 påmeldte spillere i både gutte- og jenteklassen i årets NM U14 inne, måtte 18 av spillerne i hver klasse spille kvalifisering i forsøk på å få en plass i hovedturneringen.


Idrettsjuridisk oppslagsverk

Idrettsjuridisk oppslagsverk

Lørdag 28.mars 2015 Norge

Tennisklubbene har gjennom en fellesavtale som dekkes av Norges Tennisforbund gratis tilgang til en bred nettbasert kompetansebase med en rekke dokumenter for bedre og enklere klubbdrift.


Ønsket ingen folkeavstemming

Fredag 27.mars 2015 Norge

Idrettspresident Børre Rognlien er ikke overrasket over at OL-evalueringen er kritisk mot prosessen han ledet. Folkeavstemningen, som idretten aldri ønsket, skulle aldri vært holdt.


Melanie Stokke fotografert av Espen Hildrup.

Parkerte 1. seedet i Tunis

Fredag 27.mars 2015 Norske utenlands

Melanie Stokke har spilt kvartfinale mot 1. seedet Isabella Shinikovai i $10.000 turneringen i El Kantaoui i Tunis i dag. Nå venter spill om finaleplass.


Foran: Idrettspresident Børre Rognlien, Byrådsleder Stian Berger Røsland og Hallstein Bjercke under overrekkelse av kvalitetssikringsrapporten, i forbindelse med søknad om statsgaranti og tilskudd til OL/PL i Oslo i 2022. Bak sitter generalsekretær Inge Andersen, skipresident Erik Røste og lederen av Oslo idrettskrets Norvald Moe, fotografert av NTB scanpix

OL-prosessene har vært kostbare

Onsdag 25.mars 2015 Norge

Særforbundenes Fellesorganisasjon (SFF), der Norges Tennisforbund er et av medlemmene - sammen med de fleste særforbundene i norsk idrett, mener rapporten om OL-søknadene på 2000-tallet er viktig.


Topptennis er tap og vinn

Topptennis er tap og vinn

Torsdag 26.mars 2015 Norske utenlands

Det er få idretter der konkurransen på de øverste nivåene er så intens, hard og krevende som i tennis. Det må våre beste håndtere når de konkurrerer internasjonalt.


Det er blant annet over disse banene klubben vil bygge sin hall.

Vil gi mer tennis til alle

Torsdag 26.mars 2015 Norge

På Disenjordet, der Grefsen tennisklubb har sitt anlegg, er det flere som vil spille tennis enn det er plass til. Derfor vil de bygge en hall over tre baner. Nå kan det blir en realitet.


Emilie Elde trener med TEN4 academy her i Oslo Tennisarena hver dag.

Neste generasjon kommer

Torsdag 26.mars 2015 Norge

Våre beste hjemmeværende spillere møttes til Grand Prix-2 forige helg. Aldersspennet var stort.


Side 1 av 311
Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner