GAME SET MATCH

⟵ Tilbake til tennis.no

Kvalitet og satsingsvilje må opp

Tirsdag 08.juli 2014 Topptennis

Vi trenger flere engasjerte turneringsspillere. Øivind Sørvald, Anders Borg og tennispresident Trym Landa er enige om at bedre rammer må til for å løfte statusen til Grand Prix-turneringene.


Øivind Sørvald (t.v.) og Jørgen Vestli trekker frem langsiktighet, team-modellen og ekspertkompetanse som tre viktige faktorer som skal gjøre TEN4 enda bedre.

Nå spisses satsingen

Tirsdag 08.juli 2014 Topptennis

Storprosjektet TEN4 Academy vil leve videre. Finansiering er sikret for de neste årene. Samtidig gjøres det justeringer som fremmer kvaliteten ytterligere.


Her er Roger Federer og Rafael Nadal fra en tidligere Australian Open finale.

Ritualer som våpen

Onsdag 16.april 2014 Topptennis

Gentlemansimaget til Roger Federer slo sprekker i januar da han røk ut i semifinalen i Australia. Federer var ordentlig gretten, og klaget til dommeren både under og etter kampen.


Ingen har flere Davis Cup kamper for Norge enn Stian Boretti (t.h.). Han deler gjerne erfaringer med neste generasjon, her representert ved Viktor Durasovic under doubelen mot Latvia.

14 år med Davis Cup

Tirsdag 25.februar 2014 Topptennis

Stian Boretti spilte sin første Davis Cup kamp for Norge i 2000. Nå gleder han seg til sin 25. landskamp når Monaco kommer på besøk i 4.-6. april.


Spennende turneringsprogram

Spennende turneringsprogram

Fredag 22.november 2013 Topptennis

Det er mye å glede seg til i 2014. Utkast til terminliste ligger nå ute på nettet.


50 mil mellom Bergen og Oslo

50 mil mellom Bergen og Oslo

Torsdag 31.oktober 2013 Topptennis

Fem finaleplasser og to titler til Bergens to beste juniorer under norgesmesterskapet i august. Men til tross for sterke resultater er bergenserne sjelden å se på samlinger på topptennissenteret og Oslo Tennisarena.


NM 2013 er på skinner

NM 2013 er på skinner

Torsdag 11.juli 2013 Topptennis

Time for time kommer NM nærmere. I Tennisforbundet har forberedelsene vært grundige – og snart skjer forvandlingen til en spennende NM arena i Frognerparken.


Eksplosjon i Wimbledon

Eksplosjon i Wimbledon

Torsdag 11.juli 2013 Topptennis

Kul heading - eller hva? Sjekk ut hva vi mener...


Både Arne Satz-Knudsen og idrettssjef Øivind Sørvald lytter når Per Bastholdt (t.h.) gir av sine erfaringer.

Finn den rette ballansen

Fredag 05.juli 2013 Topptennis

- Du skal ikke være best som 14 åring, Det er fra 18 – 20-årsalderen det virkelig gjelder sier toppspillernes favoritt, Per Bastholdt.


Christian og Casper har en god tone. De både koser seg - og har tøffe mål for tennissatsingen sammen.

Far og sønn satser sammen

Onsdag 08.mai 2013 Topptennis

Norges beste tennisspiller gjennom tidene, Christian Ruud var kjent for aldri å gi seg. Nå skal han hjelpe sønnen Casper til å nå sine mål, og selv satse på en trenerkarriere i norsk tennis.


Slik ser en vanlig lagtrening ut i Stavanger Tennisklubb like før divisjonstennissesongen drar i gang. Tredje- og fjerdelaget hadde samling i slutten av april hvor det ble spilt treningskamper i single og double. Fra venstre: Thomas Jensen, Nam Doan Dinh (lånt inn fra 1. og 2. lagstroppen for anledningen), Trym Landa, Mads Ljosland, Magnus Fjogstad, Leonard Faa Hviding, Ole Petter Myhre, Ruben Jæger-Pedersen, Tomas Kessel, Sindre Undem, Michal Beranek, Glenn Kollevik, Geir Østerhus, Julien Terrade, Andreassen Rasmussen, Henning Frøystein (lagkaptein). Liggende: Petter Helgø Hernes. Ikke tilstede: Lars Vattøy og Simen Jæger Pedersen.

Våryre lagspillere klare til dyst

Fredag 03.mai 2013 Topptennis

Norsk tennis slår ut i full blomst når lagkampene starter i slutten av mai. I Stavanger stiller klubben med fantastiske 43 spillere til de seks divisjonslagene.


Tre av Nordstrand Tennisklubbs lovende U-16 spillere får instruksjon fra Carl Maes og klubbtrener Wojtek Gieras.

Klubbene er viktigst

Tirsdag 26.mars 2013 Topptennis

Når Carl Maes skal kartlegge norsk tennis reiser han til klubbene. Til nå har han besøkt 14 – og han vil til flere. Vi ble med ham til Nordstrand Tennisklubb.


Stian Boretti vil være en av Norges Tennisforbunds ressurspersoner når det skal bygges opp et nytt herrelandslag i tennis.

Boretti engasjeres av NTF

Tirsdag 26.mars 2013 Spillerprofil

Gleder seg til å jobbe tettere med norsk topptennis. - Jeg synes det er veldig gøy å være ønsket i et slikt interessant prosjekt.


Vi hadde seks spillere blant de ti beste i verden og andre land lurte på hva vi gjorde - men det var ikke noe annet en hard og mye trening, forklarte Sjøgren under Trenerforum.

Hva skjedde i Sverige?

Fredag 08.februar 2013 Topptennis

Sportssjefen i det Svenske Tennisforbundet, Johan Sjøgren har nok å ta tak i. Den tidligere "verdensmakten" har blitt puslete. Sportssjefen forsøkte å forklare hvorfor.


Side 1 av 4
Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner